luni, 18 septembrie 2017

Recenzie Vorbește cu mine de A. Stephanie

Recent am avut plăcerea să descopăr site-ul Bookzone, de care m-am amorezat teribil și alături de care am început o frumoasă colaborare.

Prima dată când am arunct ochii pe site-ul lor, vă spun sincer că m-am pierdut printre atâtea cărți minunate pe care abia așteptam să le citesc și cu greu m-am decis ce să aleg pentru prima lectură.

Cu toate acestea, după câteva zile de citit, răscitit, gândit și răzgândit, m-am oprit asupra romanului Vorbește cu mine, de A. Stephanie.


Țin să vă spun încă de la început, că romanul este potrivit pentru toate vârstele, este ușor de citit, fiind idel de luat în geantă în concediu, în călătoriile cu trenul, avionul etc.

Deși poate fi lesne de citit de oricine, aș înclina să îl recomand cu precădere adolescentelor, cred că este o lectură pe gustul lor, unde se pot identifica ușor cu personajele și cu povestea. Desigur, pentru o mămică sau bunică lectura poate fi la fel de plăcută, căci romanul amintește de fiorii primei iubiri. Și cui nu îi este drag să își amintească de prima dragoste?!

Un alt aspect ce mi-a plăcut mult, este faptul că povestea are destul de mult dialog (iubesc asta la o carte, pentru că nu plictisește), autorul nu se pierde în detalii, iar lectura este în acest fel alertă și interesantă în același timp.

Vorbește cu mine, aduce în prim-plan o problemă esențială în viața oricărui cuplu- comunicarea. Fiecare dintre noi se poate regăsi în Bex sau Blake, pe măsură ce consumăm pagini din carte, se deșteaptă tot mai puternic amintirile primelor lacrimi din dragoste, fiorii lui prima dată, euforia de atunci, sentimentul că ești invincibil și dragostea ta este eternă...

Dacă vă este dor de prima dragoste, dacă vă doriți o lectură ușoară și frumoasă în același timp, vă recomand cu drag Vorbește cu mine!

Cartea poate fi comandată pe site-ul Bookzone, la prețul de 39 de lei și poate fi cadoul perfect pentru o tânără fată ori o bunicuță modernă.

12 comentarii: