Treceți la conținutul principal

Îngrijirea pielii după epilare

Nu prea am mai vorbit de mult timp despre secrete de frumusețe, produse de îngrijire personală și noi descoperiri și sincer vă spun că mă cam încerca dorul să mai conversăm așa, ca între fete.

Acesta este și motivul pentru care astăzi, am decis să scriu despre un nou site recent descoperit, EpilatPro, despre care puteți citi mai multe aici.

Vă spun sincer că mi-a luat aproape o săptămână să mă uite peste toate produsele minunate destinate epilării și îngrijirii pielii înainte și după epilare și să îmi aleg câteva lucrușoare.

Au fost niște decizii grele, căci au enorm de multe produse, game variate și cât se poate de interesante.

Așadar, astăzi vă povestesc despre primul produs pe care l-am ales și despre care până acum nu mai auzisem. Este vorba despre un set de fiole după epilare, pentru încetinirea creșterii firelor de păr de la Depilflax- mai multe detalii aici.


Trebuie să vă mărturisesc că am fost sceptică în fața acestui produs (mai ales că nu mai auzisem de așa ceva până acum) și în același timp foarte curioasă de a îl încerca.

Eu una sunt puțin obsesiv-compulsivă când vine vorba de epilare, fire de păr etc și pur și simplu nu suport să văd nici măcar un firicel de păr în plus pe corpul meu, sunt atât de chitită pe treaba asta, că am mereu o pensetă la mine și indiferent unde aș fi, dacă văd un intrus, îl pensez.

Așadar, când am dat peste un produs care promite că încetinește creșterea firelor de păr, astfel mărind intervalul de timp dintre epilări, vă dați seama că aproape era să leșin în fața monitorului!

Fiecare fiolă conține 10 ml de produs, pe care e musai (dar MUSAI) să îl agitați bine înainte de utilizare.

Ce mi-a plăcut extrem de mult la acest produs este faptul că reușește să hidrateze foarte bine, chiar și pielea mea de șopârlă arsă de soare.

În ceea ce privește epilarea, trebuie să știți că trebuie aplicat doar pe porțiunea de piele epilată, înainte de orice alt produs post-epilare, prin mișcări ușoare, circulare.

Deciiiii aveți în același timp de un mic masaj, hidratare și posibilitatea de a încetini creșterea părului.


În ceea ce privește ingredientele, am observat că produsul are la bază plante și este fabricat în Spania.

Mie îmi plac aceste micuțe fiole, căci pe lângă faptul că hidratează foarte bine, chiar am observat o oarecare încetinire în ritmul de creștere a părului. Un alt lucru pe care îl face și îl face foarte bine, este că împiedică apariția firelor sub piele- iar eu mă confruntam cu această problemă după fiecare epilare.

Indiferent dacă folosiți epilatorul, ceara clasică, pasta de zahăr sau ceara elastică puteți folosi fără nicio problemă aceste fiole magice.

Le puteți achiziționa de aici, la doar 8 lei/fiola.

Dacă vă încântă și le achiziționați, aștept cu interes părerile voastre!

Comentarii

  1. Nici nu am auzit ca exista asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow! Nu am auzit de a este fiole și chiar mi se par interesante și ieftine. Și eu sunt la fel ca tine, nu suport sa vad vreau fir de par pe corpuk meu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt o femeie norocoasa! Nu prea am avut problem cu pilozitatea excesiva! Se pare ca acest brand este foarte bun pentru ca este apreciat si aici la mine. Are o gama mai larga de produse.
    Sa-ti fie cu folos! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar ca esti o femeie norocoasa! Bine, cosmeticiana mea imi spune ca nu am pilozitate excesiva, nici macar moderata, dar in mintea mea ma vad ca o maimuta extra paroasa si nu suport nici macar un fir de par in plus pe mine. Deja am senzatia ca ma transform in gorila (obsesiv-compulsiva, ce sa-mi faci).

      Sunt niste produse bune si da, chiar au o gama extrem de variata.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde