vineri, 22 septembrie 2017

Gerble- biscuiti pentru fericire

Când cei de la BuzzStore și Gerble România m-au fericit cu un super colet plin cu bunătățuri crocante, am fost tare încântată!

Eu de fel ador biscuiții, iar aceștia au fost mai mult decât bine-veniți. Pe lângă faptul că vin ambalați câte 4 la pachețel, lucru ce îi face ușor de "aruncat" în geantă și cronțănit când foama atacă, până la gustul minunat pe care îl au, toate m-au făcut să îi îndrăgesc imediat.

Preferații mei sunt de departe cei cu miere și castane, o noutate în lumea combinațiilor aș putea spune și cu un gust incredibil!


În colet, pe lângă cei cu miere și castane, am mai primit și:

Gerble miere și susan
Gerble cu merișoare (deosebit de gustoși)
Gerble cu semințe de chia (aceștia țin de foame ca nimeni alții)

Ce m-a surprins (plăcut) a fost faptul că au o listă scurtă, curată și frumoasă de ingrediente, mult diferită de restul biscuiților aflați pe piața noastră. Nimic în plus, nimic în minus, doar ce trebuie, ceea ce îi face (zic eu) și atât de gustoși, crocanți și sățioși.

Vă mărturisesc că pe lângă faptul că îi iau în geantă pentru crize alimentare, cel mai mult îmi place să îi savurez în tihnă, cu un pahar de ceai sau cafea fierbine.

Cumva, într-un mod straniu, îmi amintesc de copilărie, de cum îmi inmuiam biscuiții în cana de cacaoa cu lapte și eram liberă și fericită!

Noi ne-am cam războit în casă pe biscuițeii aceștia, căci tare fericiți ne mai fac.

În cazul în care sunteți în căutarea unei alternative pentru gustări, pentru ciuguleală la birou sau pentru servit invitații, vă provoc să încercați Gerble.

Parol că nu o să regretați!


14 comentarii:

  1. I-as incerca pe cei cu merisoare. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai facut tare curioasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt foarte gustosi. I-am testat pe toti, dar cel mai mult imi plac cei cu merisoare.

    RăspundețiȘtergere