miercuri, 9 august 2017

Vivanatura haircare products

Acum ceva timp cei de la Vegis mi-au făcut o frumoasă surpriză și mi-au trimis un coleg minunat, cu produse destinate îngrijirii părului, marca Vivanatura.

Până să primesc acest pachet trebuie să mărturisesc că nu mai auzisem de acest brand și am fost foarte încântată de ideea de a testa noi produse!

Am primit un șampon destinat îngrijirii părului normal și gras, cu extract de lămâie (miroase genial, proaspăt, exact ca lămâile!) și o cremă/mască ce luptă împotriva căderii părului.


Ambele au o cantitate generoasă de produs și sunt fain prezentate- simplu, chic, evidențiindu-se încă de pe ambalaj ingredientele principale.

Crema am folosit-o o singură dată, deci încă nu vă pot povesti prea multe despre ea și efectele sale împotriva căderii părului (după alte câteva utilizări vă scriu mai multe despre ea), dar șamponul m-a cucerit pe loc!

Conținând argan și extract de lămâie (vă repet, mirosul este MINUNAT), este special conceput pentru fortifierea, regenerarea și creșterea sănătoasă a părului.

Cele două produse primite, se folosesc în echipă, să spun așa, inițial se aplică masca, apoi șamponul. Respectând acest proces, firul de păr devine mult mai lucios și capătă super volum. Desigur, lăsând părul proaspăt, cu un miros plăcut, ce te duce cu gândul la vacanță și insule exotice.

Și unde mai pui faptul că aceste produse nu conțin parabeni, lauril sulfat de sodiu sau alte substanțe dăunătoare și este făcut în România!

E drept că nu auzisem de această marcă și dacă nu aș fi primit cadoul de la Vegis nici nu aș fi ajuns să folosesc produsele lor, dar după cum mi-ați scris și voi pe Facebook, tot ce fac ei este minunat.

Șamponul îl puteți găsi la un preț de aproximativ 21 de lei, iar eu cu siguranță o să îl recumpăr.

P.S. În ultima perioadă nu prea am scris atât de des pe cât am vrut (nunta este vinovata), dar vă pregătesc un nou giveaway. Cât despre nuntă, merge groznic, abia aștept să se termine cu ea!

2 comentarii: