miercuri, 30 august 2017

Trifyla de la Ayurmed

Cred că cei de la Ayurmed au avut pe cineva care să le șoptească la ureche faptul că vara aceasta o să fiu destul de des plecată prin vacanțe, drept pentru care m-au surprins cu suplimentul alimentar Trifyla- un ajutor de nădejde.


Trifyla contribuie la:

- menținerea stării de sănătate a sistemului digestiv
- normalizarea acidității gastrice
- detoxifierea colonului
- protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ

Din punctul meu de vedere, dacă vreți să fiți protejați pe parcursul întregii vacanțe (concediu, escapade, weekend prelungit sau nu) cel mai bine este să începeți să luați tabletele Trifyla înainte de plecare cu cel puțin o săptămâna. Desigur, pentru că este mai ușor să prevenim (dacă deja tratăm, vacanța nu prea se mai poate numi reușită)

Acest supliment este obținut din amestecul a trei fructe (a căror rol este de a asigura sănătatea sistemului digestiv):

1. agrișe
2. haritaki
3. bibhitaki

Înainte să plec în concediu am înghițit și eu câteva pastiluțe (nu am făcut o cură completă, pentru că eu sunt leneșă de fel) și mă pot declara cât se poate de mulțumită de efectul lor.

Pe tot parcursul șederii la mare am fost ferită de probleme digestive (spre deosebire de colegii de distracție) și am putut să mă bucur în voie de tot ce mi-a poftit inima (și burtica)!

Dacă vreți și voi să stați liniștiți în vacanță, vă recomand să încercați Trifyla, pentru o burtică fericită și o vacanță fără griji.

6 comentarii:

 1. Valeria Chertes30 august 2017, 23:23

  Imi place ca este din produse naturale.

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu nu sunt adepul suplimentelor alimentare, chiar daca scrie pe cutie "produs natural"!
  Cat timp este procesat nu este natural!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt de aceeasi parere cu tine la partea cu produs natural. Cu toate acestea, in anumite situatii sunt destul de utile. Desigur, un ceai, fruct etc pot fi la fel de eficiente.

   Ștergere