Treceți la conținutul principal

Cronici de nuntă- emoții, emoții, emoții

În primul e musai să vă spun că îmi pare tare rău de faptul că în ultima perioadă nu am scris atât de mult pe cât mi-aș fi dorit... 

În al doilea rând, am intrat pe ultima sută de metrii cu nunta, drept pentru care aceasta o să fie ultima postare din seria cronici de nuntă.

Celelalte trei articole despre eveniment le puteți găsi aiciaici și aici.

Ultima perioadă a fost foarte, foarteeee dar foarte aglomerată! Și totuși, dacă stau să fac un rezumat am impresia că nu am făcut nimic, că nu am rezolvat nimic și încep să intru în panică! Noroc că am oameni raționali în jur.


Cu mare drag aș vrea să vă arăt ce am pus la punct și ce am meșterit, dar îmi urmăresc blogul destul de mulți invitați la nuntă și nu aș vrea să le stric surprizele!

Ce vă pot spune este că se strâng o mulțime de mici (dar importante) activități și detalii pe ultimul moment.

Încă mai avem de stabilit ce buchete alegem, aranjamentele florale, lumânările și de fapt tot ce ține de partea cu flori. E drept că în mare știu ce vreau, ce soiuri de plante și cum să arate, dar când trebuie să le pui cap la cap... te ia cu dureri de... cap! 

Nu am reușit încă să mă decid asupra șabloanelor pentru meniuri și numere de masă, dar am din fericire ramele în care voi așeza șablonul final (vă las câteva link-uri cu exemple)- aiciaiciaiciaiciaici și aici

Desigur, nici decorul nu am reușit să îl pun la punct 100%, dar avem și acolo deja adunate destul de multe. Din fericire mama este o persoană din cale afară de creativă și a avut câteva idei minunate. În aceeași măsură una dintre domnișoarele de onoare (Simo, sper că citești) are un tătic talentat ce ne va da o uriașă mână de ajutor în construirea unei piese, zic eu de rezistență!

Cât despre mine, nu am reușit să mă decid asupra machiajului, nu mi-am cumpărat fondul de ten și sper să nu am surprize neplăcute în cadrul evenimentului.

Un singur lucru vă mărturisesc, am cea mai frumoasă gentuță pentru eveniment și asta datorită fetelor de la Atelier Demetria

Și cu dansul stăm binișor, am schimbat stilul total față de ce ne propusesem, dar ceea ce facem acum se potrivește  mult mai bine cu felul nostru de a fi. Spune o poveste, iar noi asta căutăm. Ca tot ce facem să spună o poveste, să nu fie făcut doar de dragul de a fi făcut.

Emoțiile deja sunt la cote înalte, aceasta după cum spuneam este ultima postare dinainte de nuntă, dar abia aștept să revin cu poze după eveniment!


Comentarii

  1. Valeria Chertes2 august 2017 la 22:48

    In mod sigur vei trece cu bine peste tot. Iti doresc tot binele din lume.

    RăspundețiȘtergere
  2. Calmeaza-te! Stiu ca ti se par vitale, dar aceste detalii conteaza mai putin. Importanta e uniunea in fata lui Dumnezeu. Totul va fi bine. Nu te consuma prea tare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merciiiiiiiiii! Sa stii ca m-a ajutat mult comentariul tau. Asa este, imi par vitale si am impresia ca nu se mai termina. Iar ziua aia nici nu o sa stiu cand o sa treaca, sunt sigura. Merci de sfat, mi-a prins bine.

      Ștergere
  3. Abia asteptam sa va vedem si sa va felicitam!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mari emotii la capitolul asta. Sper sa fie ok tot ansamblu, pus cap la cap.

      Ștergere
    2. In ziua aceea totul se desfasoara de la sine. Lucrurile acestea marunte, oricat de frumoase si de gandite ar fi, nu raman in amintirea nimanui. Ramane, in schimb, in memorie...atmosfera generala, distractia sau lipsa ei.

      Ștergere
    3. Dimineata nu iti va veni sa crezi cat de repede a trecut timpul. O sa fii socata! :)

      Ștergere
  4. multe felicitari si sunt convinsa ca totul va iesi minunat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult. Tot apar situatii neprevazute, asa, de ultim moment si deja abia astept sa se termine toate.

      Ștergere
  5. Mult noroc . O sa fie un moment unic .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult. Cu siguranta va fi unic la cate probleme au aparut in astea 2 saptamani...

      Ștergere
  6. O sa fie totul foarte bine! Bucurate de moment, o sa treaca foarte repede, so enjoy!!!!
    si felicitari!!!!! cu mare drag, Ioana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Offf apar tot soiul de situatii neplacute, chiar pe ultima suta de metrii. Abia astept sa se termine tot.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde