joi, 10 august 2017

Crazy Smoothie cu inghețată și cocos

Nu prea obișnuiesc să prezint articole de inspirație culinară pe acest blog, dar smoothie-ul cu înghețată și cocos pe care tocmai l-am savurat a ieșit atât de gustos, că nu m-am putut abține să nu vă împărtășesc și vouă rețeta (simplă foc, apropo)!


Pentru rețetă aveți nevoie de:

- înghețată de cacaoa
cremă de cocos ecologică (eu am folosit crema de cocos de la Maya Gold)
fulgi de migdale (pentru acest tasty smoothie am utilizat fulgii de migdale de la Herbavit)
- lapte de cocos

Crazy Smoothie se prepara foarte ușor- o bază generoasă de înghețată cu cacaoa (sau ciocolată), un strat generos de lapte si cremă de cocos, un vârf răcoritor de înghețată și fulgi de migdale din plin!

Răcoritor, crocant, gustos, ușor exotic și cu un gust desăvârșit Combinația de cocos, înghețată și migdale este minunată, răcorește și revigorează în același timp.

Mie una mi-a plăcut extraordinar de mult, mai ales că am avut parte în același timp și de o băutură și de un desert. Ca să nu mai spun că dacă vă vin  prieteni în vizită pe nepusă masă, puteți să îi cuceriți cu o astfel de băutură, fără prea mari eforturi.

Crema de cocos și fulgii de migdale îi puteți găsi pe site-ul celor de la Vegis. Câte despre multitudinea de forme sub care puteți combina ingredinetele, ideea cheie este imaginația!

Voi ce fel de smoothie ați prepara plecând de la crema de cocos și fulgii de migdale?!


2 comentarii: