luni, 10 iulie 2017

Recenzie Timpul iubirilor perfecte de Tiago Rebelo

Iubirea este o ființă sălbatică. Când încercăm să o ținem în frâu, ne distruge. Când încercăm să o închidem, ne robește. Când încercăm să o înțelegem, ne tulbură. (P. Coelho)Ce poate fi mai minunat pentru vacanța de vară dacă nu un roman de dragoste, cu miros de epocă și de mare, cu o intrigă atent țesută și fiorii priei iubiri!?

Iar atunci când povestea aceasta se naște printre valurile oceanului, printre cântece de pescăruși, stropi sărați și reci, cititorule, crede-mă, nu o să poți lăsa romanul din mână.

Și dacă vă mai spun că protagoniștii sunt o tânără de o frumusețe aproape diafană, nonconformistă și de un curaj nebun și un locotenent viteaj, ambițios, mânat de dorința de a excela sunt sigură că deja v-am captat atenția.

Desigur, a pune alături două astfel de firi, nu poate duce decât la nașterea unei pasiuni mistuitoare, pasiune ce învinge toate obstacolele. Și credeți-mă, sunt multe, căci povestea se desfășoară la sfârșitul secolului XIX, ani tumultoși pentru coroana portugheză. 

Iar când o poveste de iubire se nașe printre haos, crize politice și sociale și protagoniștii sunt o tânără de viță nobilă și un locotenent chipeș, lucrurile nu pot decurge tocmai lin.

Peripeții după peripeții, zbucium lăuntric, clipe de euforie, pe toate le puteți găsi în Timpul iubirilor perfecte de Tiago Rebelo.

Un roman savuros, efervescent, ușor de citit și de-a dreptul delicios! Aproape 500 de pagini ce vă vor ține cu sufletul la gură, numai bune de luat în vacanță și citit pe șezlong, la mare. Și pe cuvânt de onoare, la final o să vă pară rău că s-a terminat. Iar asta face dintr-o carte, un roman excepțional.

Puteți găsi Timpul iubirilor perfecte pe site-ul Editurii All, acum la un preț special de doar 36 de lei.


8 comentarii: