luni, 31 iulie 2017

Recenzie Maria Magdalena de Ioana Duda

Cum te trateaza oamenii este karma lor. Cum reactionezi este a ta. (Wayne Dyer)


Cand cei de la Herg Benet mi-au trimis romanul Maria Magdalena de Ioana Duda recunosc ca nu am fost prea curioasa sa aflu despre ce este vorba.

Drept pentru care, mi-a luat ceva timp pana sa ma motivez si sa pun mana pe carte! Am inceput sa o citesc din plictiseala, fara sa am asteptari de la ea. 

Drumul de acasa la munca este destul de plictisitor si cum deja eram satula sa butonez telefonul, mi-am zis ca o carte ar prinde numa bine.


Si am avut dreptate, pentru ca printre paginile Mariei Magdalena am descoperit ceva mai mult de un simplu roman. Am descoperit VIATA! O viata reala, aproape tangibila, asa cum este ea in adevaratul sens al cuvantului, cu bune si cu rele, cu drame si bucurii, cu suisuri si coborasuri si vorbe fara perdea!

Personaje atent construite, femei puternice si slabe in acelasi timp. Despre casnicii de toate felurile, fericire ori mai putin fericite, pline de iubire sau ura, adulter si drama adulterului.

Un amalgam de emotii, framantari si patos. Este imposibil sa nu va regasiti macar in unul dintre personajele acestui roman.

O carte pe care atunci cand incepi sa o citesti nu mai vrei sa o lasi din mana, un roman ce te captiveaza.

Multi au afirmat ca nu au fost dati pe spate de Maria Magdalena, insa mie mi-a placut enorm si  va recomand sa o cumparati daca vreti sa cititi o carte despre viata!

Romanul poate fi gasit pe site-ul editurii Herg Benet, la aproximativ 30 de lei (mai multe despre Maria Magdalena puteti citi aici)

P.S. Maine avem cronici de nuntaaaaaaaaaaaaaaaaaa

2 comentarii: