duminică, 9 iulie 2017

Flecăreala de duminică

Știu că m-ați rugat să vă prezint site-uri sigure de unde puteți cumpăra cosmetice, hăinuțe și alte nebunii ce ne plac nouă, femeilor!

Dar ce ați spune dacă astăzi am vorbi despre un site ce oferă spre testare produse gratuite?! Gata, v-am stârnit interesul?

Dacă da, citiți în continuare... sigur o să vă placă postarea de duminica asta.

Recent am descoperit un super site, unde vă înregistrați, testați produse, creați o comunitate veselă și sunteți la curent cu cele mai noi vești din domenii precum fashion, beauty, travel și multe altele! Mie îmi place la nebunie că acest concept a ajuns în sfârșit și la noi, așa că vă recomand să aruncați un ochi aici.

Site-ul despre care tot vorbesc eu aici se numește Trybe, este proaspăt intrat pe piața românească, iar în momentul de față au o campanie adresată bărbaților. Așa că daca vreți să îl faceți fericit pe acel EL ce dă sens vieții voastre, sunt sigură că nu i-ar strica o cremă Nivea.


Sper că v-am convins să aruncați măcar un ochi, iar dacă vă înscrieți pe platforma lor, abia aștept să ne vedem acolo, să socializăm și să fim la curent cu tot ce e nou!


13 comentarii: