joi, 15 iunie 2017

Trenurile Soarelui 2017

Cu venirea verii s-a dat și startul Trenurilor Soarelui (powerd by C.F.R)! Și anul acesta am avut plăcerea de a participa alături de echipa C.F.R., pasionații feroviari, jurnaliști și bologgeri la campania de lansare a Trenurilor Soarelui!

Se face aproape o săptămână de când am participat la eveniment, dar pentru că sunt foarte aglomerată în perioada aceasta (pregătirile de nuntă și job-ul), mi-a luat ceva mai mult timp să vă povestesc ce am făcut.

Când mă uit în urmă, parcă nu îmi vine a crede că doar cu o săptămână în urmă ploua cu găleata și aveam parte de o vreme posomorâtă... Lăsând micile detalii pe altă dată, să vă povestesc pe unde am călătorit cu Trenurile Soarelui (asta după ce vă arăt un colaj de la același eveniment, 2016 vs. 2017)


Alături de oameni frumoși, pasionați de căile ferate, am pornit dis de dimineață, din Gara de Nord București spre frumoasa Constanța! Și credeți-mă, este frumoasă indiferent de vreme.

Înainte de plecare am avut parte de surprize minunate, precum scrisorelele de la Livrez Dragoste, surprize colorate de la Flower Power Fest (un festival ce va avea loc anul acesta, în august, în Vama Veche) și mici atenții din partea echipei C.F.R.!

Călătoria, deși ploua a fost veselă și animată, cu muzică bună, balonașe din săpun, cunoștințe noi și scrisori desprinse din alte epoci. Dacă vreți să vedeți mai multe imagini, intrați aici.


Iar dacă plănuiți să vă petreceți un weekend, ori chiar vacanța pe litoralul românesc, vă recomand Trenurile Soarelui (mai ales dacă ești student și citești asta)!

Vei avea parte de wifi, aer condiționat, voie-bună și cu siguranță o să legi noi amiciții!

Puteți găsi întregul program al Trenurilor Soarelui aici.

Deci, când mergem la mare?!

Despre experiența de anul trecut puteți citi aici.

12 comentarii:

 1. Multumim pentru informatii ;da ,si noi plecam la mare ,asteptam doar sa se incalzeasca si marea ..cred ca in Iulie este perfect.

  RăspundețiȘtergere
 2. Merg in fiecare an la mare, dar nu merg cu trenul.

  RăspundețiȘtergere
 3. Merg in fiecare an la mare, dar nu merg cu trenul.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Adevarul este ca ar fi prea mult si prea greu tocmai de la Iasi la Constanta.

   Ștergere
 4. Pacat ca nu opresc si la mine în oras! :))

  RăspundețiȘtergere
 5. ma bucur sa aud si de lucruri bune, va asteptam la mare!

  RăspundețiȘtergere