duminică, 25 iunie 2017

Memo on pentru memorie de invidiat

Cei de la Brander au aflat că în ultimul timp memoria mea este solicitată cu vârf și îndesat și mi-au trimis spre testare tabletele Memo on!

Acum sunt sigură că nu o să uit nimic- fie că este vorba de munca de la birou ori de data nunții!


Având la bază plantele, aceste tablete îmi sunt de un mare ajutor în perioada asta. Și credeți-mă, este cât se poate de aglomerată și stresantă!

Muncă, treburi casnice, organizări pentru nuntă, cursuri de dans, drumuri către casă... destul de stresant și obositor.

De când am început cura cu Memo on mă simt mai odihnită, mai relaxată și reușesc să mă organizez mai bine. În cazul în care faceți sport (sau aveți de gând să vă apucați de dans, ca noi), trebuie să știți că tabletele acestea susțin sistemul nervos în perioadele de activitate fizică intensă, ceea ce este un mare avantaj.

Ce îmi place însă cel mai mult la Memo on este faptul că întârzie apariția oboselii și susține refacerea resurselor de energie a organismului. Astfel am timp și de organizarea nunții, treburile zilnice și munca de birou- eficiență maximă!Puteți opta pentru o cutie cu 50 sau 100 de tablete, în funție de durata curei cu Memo on, iar prețul diferă în funcție de gramaj.

Ca să fiu cârcotașă, trebuie să vă mărturisesc că nu prea mă atrage culoarea pastiluțelor, fapt ce uneori mă împinge la a mai "uita" să le iau. Dacă însă nu aveți fițe ca ale mele, produsul este de-a dreptul minunat!

Eficient, ușor de luat, cu efecte destul de rapide. Pe mine mă duce cu gândul la vacanță, serbări câmpenești, flori și relaxare.

Și să vă spun drept, prima dată când ne-am întâlnit, mi-a venit ideea că lumea nu ar trebui să muncească vara!

Deci da, e un produs minunat, un bun adjuvant în ale memoriei și la un preț simpatic foc.

Ce spuneți, ați încerca asemenea produse? Credeți că au efect sau pariați mai mult pe efectul placebo?

9 comentarii:

 1. Trebuie sa avem grija sa stimulam putin si memoria.

  RăspundețiȘtergere
 2. eu nu prea am avut incredere in astfel de produse. cand eram prin liceu incercam diferite pastile, dar nu m-au ajutat

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am incercat si eu in liceu si la fel, nu pot sa zic ca m-au dat pe spate. De data asta insa s-au strans prea multe si am zis ca am nevoie de ajutor.

   Ștergere
 3. Eu incerc sa evit pastilele ;de orice fel ,si in cazul racelii prefer metodele naturiste ;nu mai zic de pastile pentru somn sau in cazul acesta ,pentru memorie .Poate pentru vreun examen important sau alt eveniment poate ca as accepta dar asa ,nu inca :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu incepusem sa devin foarte stresata si imprastiata si am zis sa incerc. Desigur, cel mai important inainte de a lua orice tratament este sa iti faci ordine in ganduri si in viata. Eu acum am o perioada foarte aglomerata, dar nu pot elimina inca nicio activitate. Sper ca pana spre toamna sa ma mai linistesc.

   Ștergere
 4. Sunt bune mai ales in periada examenelor.

  RăspundețiȘtergere
 5. Sunt bune mai ales in periada examenelor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa e! Sustin memoria si amelioreaza si problemele cauzate de stres.

   Ștergere