vineri, 23 iunie 2017

Cronici de nuntă- dansul mirilor

Pentru mine numărătoarea inversă deja a început și trebuie să vă spun că sunt cât se poate de entuziasmată în legătură cu "The Wedding"!

E drept că sunt multe lucruri de făcut, însă îmi place să mă ocup de fiecare detaliu, chichiță și nebunie, pentru că așa știu sigur că m-am implicat în acest eveniment trup și suflet, spre bucuria și încântarea invitaților. Desigur, știu că nu am cum să mulțumesc pe toată lumea, dar știu că mi-am dat interesul și am făcut tot ce am putut să iasă bine.

Lăsând lamentările de mireasă sensibilă, să vorbim despre ce am mai făcut în ultimul timp!

Am ales mărturiile (handmade, desigur), am stabilit meniul, decorul pentru mesele invitaților, mi-am ridicat rochița și pantofii!

Urmează să ne decidem asupra verghetelor, să vină bijuteriile, poșeta, coronița (pentru că nu o să am voal) și am fost la primul curs de dans!


Ne doream de ceva timp să găsim niște cursuri, ori să ne pregătim cumva pentru dansul mirilor, dar nu știam de unde să începem. Noroc cu Facebook-ul, căci am dat peste pagina celor de la Edelweiss Center- Dance Studio, care organizau un workshop gratuit pentru miri.

Ne-am înscris, iar ieri am avut parte de câteva lecții de vals și tips and trick de cum să facem față momentului mult așteptat de toți invitații.

Trebuie să recunosc că a fost un curs frumos, interactiv, în urma căruia am învățat câțiva pași de vals, cum să ne prezentăm invitaților, dar ne-am distrat și energizat de minune. Cred că aș putea spune că m-am îndrăgostit de dans!

Ne gândim serios să mai luăm câteva lecții, căci prea ne-a plăcut ce am făcut acolo. Ca să nu mai vorbesc de starea de bine de după!

Între timp am primit și o fotografie cu etapa în care se află coronița (nu este gata nici pe jumătate), căci creatoarea dorea să aibă ok-ul meu înainte de a continua. Mie cel puțin mi-a plăcut la nebunie și abia aștept să văd rezultatul final. Vă las și vouă mai jos fotografia.


Am terminat de oferit și toate invitațiile, dar încă mai sunt multe lucruri de pus la punct. Sper ca până la urmă să iasă totul bine și să nu îmi dea prea multe palpitații invitații!

Până una alta, dacă acum câteva săptămâni credeam că nu o să avem suficiente prăjituri, ei bine, acum o să avem pe săturate (asta în caz că sunt printre cititorii blogului și invitați la nuntă).

Sper că în următoarea postare să vă pot arăta mai multe poze, căci sigur sunteți și voi la fel de curioase ca mine!

11 comentarii:

 1. O sa iasa foarte bine, sunteti atat de draguti la dans.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc frumos. Imi placea dansul si inainte, dar acum parca imi place si mai mult!

   Ștergere
 2. Nu-ti mai fa probleme. O sa ai o nunta de vis!

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu-ti mai fa probleme. O sa ai o nunta de vis!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Esti prea draguta! Sunt sigura ca nu am cum sa ii multumesc pe toti, dar daca iese macar pe jumatate cum imi imaginez, atunci o sa fie bine!

   Ștergere
 4. Foarte speciala coronita ;cred ca sunt foarte mari emotii ;este bine sa ne lasam surprinse in ziua nuntii si totul o sa fie minunat.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc mult! Sper sa iasa totul bine, a inceput numaratoarea inversa si da, au cam aparut si emotiile!

   Ștergere
 5. Sunteti minunati!Sigur o sa aveti o nunta ca in vis.

  RăspundețiȘtergere