Treceți la conținutul principal

Apidermin Lejer activ anticearcăne

Vă povesteam aici că am primit spre testare două creme destinate îngrijirii ochilor din noua gamă Apidermin.

Deja le testez de ceva timp, iar astăzi revin cu impresiile despre Apidermin Lejer, cremă pentru ochi cu lăptișor de marcă activ anticearcăne, pe care o puteți găsi aici la numai 10 lei!!


În ultimul timp am stat cam prost la capitolul odihnă (iar asta include și somnul- la care încă sunt mult în urmă), drept pentru care am niște cearcăne mai mari ca în sesiune!

Ce moment mai bun pentru a testa o cremă anticearcăne ca acesta!? Am utilizat crema în fiecare dimineață, prin aplicări ușoare, de tip tapotare, din colțul interior al ochiului spre exterior și sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute.

Conținând lăptișor de matcă, ce sprijină regenerarea celulară, extract de ceai verde, ce reduce zonele umflate din jurul ochilor și corectează cearcănele și acid hialuronic, produsul este un adevărat elixir al frumuseții!

Crema hidratează excepțional, fără a încărca pielea fină din jurul ochilor, nu irită și nu provoacă puncte de grăsime. Este un produs potrivit oricărui tip de ten, fiind cu desăvârșire lejer, după cum îi spune și numele- proprietate care, apropo, este excelentă pe timp de vară!


Tubul conține 10 ml de produs și vine ambalat cu o deosebită grijă față de detalii. Un aspect care mi-a plăcut extrem de mult este faptul că fiecare tubuleț are desenat o albinuță în culorile specifice gamei pe care o reprezintă (în cazul acesta o albinuță albastră, pe care o puteți vedea în prima fotografie).

Un mare avantaj al produsului este faptul că aveți nevoie de o cantitate foarte foarte mică de produs pentru tratarea cearcănelor, iar consistența sa este lejeră (!), miroase minunat, a câmp de floarea-soarelui și lasă pielea surprinzător de fină!

Utilizată în fiecare dimineață, după curățarea tenului, reduce aspectul cearcănelor, iar dacă aș dormi suficient sunt sigură că efectul ar fi de-a dreptul WOW.

Îmi place mult acest produs, aș putea să spun că este preferatul meu dintre cele 2 primite, ador senzația pe care o lasă în urma aplicării, precum și efectul catifelat, mătăsos pe care îl are asupra pielii.

Este un produs minunat de luat în portfardul de vacanță, ținâd cont că nu ocupă mult loc în bagaj. Cu siguranță o să îl recumpăr, iar dacă și voi vă confruntați cu cearcăne supărătoare, fie că sunt provocate de oboseală sau de expunerea îndelungată în fața monitorului, Apidermin Lejer activ anticearcăne este un produs minunat! Efecte imediate, preț accesibil, ingrediente bune și produs în România.

Cum să nu îmi doresc un astfel de produs?!

Comentarii

  1. Si eu am cearcane asa ca ar trebui sa iau masuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cearcane ca acum nu am mai avut de cand ma stiu. Se vede ca is prinsa pana peste cap cu treburi.

      Ștergere
  2. Dupa rewiev.ul tau sigur voi comanda si eu .

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu niste cearcane de toata frumusetea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da ,eu cred ca dupa o anumita varsta acest gen de produse nu trebuie sa lipseasca din camin ;in plus pretul este foarte acceptabil .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta mi-a placut si mie la ele. Pretul, cat se poate de prietenos cu portofelele noastre!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde