miercuri, 3 mai 2017

Cremă de corp anti-aging

Drăguțele mele, deja știți că atunci când vine vorba de creme, loțiuni și alte nebunii, sunt fanul numărul 1!

Iar ultima descoperire le-a întrecut pe toate! Crema de corp anti-aging cu minerale de la Marea Moartă de la Cosmetic Plant este de departe cel mai bun produs de îngrijire personală încercat de mine.


Crema de mai sus nu conține parabeni, vine ambalată dulcic foc (din păcate borcănașul este din plastic- mi-ar fi plăcut și mai mult produsul dacă venea în recipient din sticlă), conține minerale de la Marea Moartă, alge marine și acid hialuronic.

Borcănașul conține 200 ml de cremă, bogată în tot soiul de bunătăți: sare de la Marea Moartă, bogată în 21 de minerale (și credeți-mă pe cuvând, când ridicați căpăcelul borcanului, miroase a mare, vacanță și fericire), alge marine și acid hialuronic.

De asemenea, crema este îmbogățită cu vitaminele A, E și B5, dar și cu uleiuri vegetale naturale (măsline, din sâmburi de strugure și germeni de grâu), ce previn îmbătrânirea pielii. intensifică elasticitatea pielii, prin stimularea regenerării celulare.

Se aplică ușor, are o consistență destul de fluidă, se absoarbe repede în piele, lăsând-o moale și catifelată, cu un miros discret de mare, alge și sare.


Atât de mulțumită de o cremă nu am mai fost de foarte mult timp. Efectul de hidratare se simte chiar și dupa 1-2 zile de la aplicare, pielea este fină, catifelată și foarte plăcută la atingere.

De asemenea, utilizată frecvent, lasă pielea elastică, semn clar că diminuează pierderile de apă, fapt ce duce la îmbunătățirea microreliefului pielii.

Și mai vine și într-un ambalaj de-a dreptul simpatic, la un preț WOW, de doar 20 de lei! Credeți-mă, își face toți banii.

Dacă încercați și voi crema asta (sau dacă deja o aveți) aștept opiniile voastre. Pe mine m-a surprins cât se poate de plăcut și mi-ar plăcea să știu dacă pentru toate are același efect (asta așa, ca să o fac crema anului)!

12 comentarii: