duminică, 9 aprilie 2017

În căutarea cadoului ideal? Optați pentru bijuteriile Majorca!

"Femeile fără bijuterii sunt ca frumoase ca cerul fără stele." (V. Mahok)

Bijuteriile sunt o "invenție" minunată și orice femeie este atrasă de acestea mai ceva ca albinele de polenul florilor multicolore. 

Iar colecția Majorica, din cadrul lanțelor de magazine Spelnd'or, este de-a dreptul fermecătoare, chic și feminină, având ca centru de interes perlele! 

Și ce poate fi mai frumos pentru o femeie dacă nu să primească în dar perla- suflet zbuciumat al mării.

Cercei, brățări, pandantive sau ceasuri, pot fi un cadou ideal pentru toate doamnele și domnișoarele importante din viața noastră. Iar de Paște ce poate fi mai potrivit pentru ele dacă nu un set de bijuterii prețios, dăruit din toată inima.

Pentru mine, mare iubitoare de perle, trebuie să vă mărturisesc că mi-a fost cumplit de greu să mă abțin să nu îmi las tot salariu în magazinul Splend'or din Park Lake. Sideful rozaliu, sclipirile de diamant și gama cât se poate de variată de bijuterii te lasă fără glas.

Perluțe mici sau mai mari, rozalii ori negre-verzuri, prinse în inimi de argint sau aur, delicate ca o mângâiere, îți cuceresc nu doar mintea, ci și sufletul.

Cel mai mult mi-a plăcut un colier cu perle de diferite dimensiuni și o pereche de cercei de o delicatețe aproape sfâșietoare.Acest tip de colier/lănțișor este perfect pentru sezonul primăvară-vară, când începem să purtăm tricouri ori bluze mai lejere, cu un mic decolteu.

Perlele cad lejer, suav și senzual în același timp, atrăgând atenția asupra purtătoarei într-un mod discret, plin de feminitate și erotism.

Asemenea sufletului zbuciumat al femeilor, căci așa suntem noi femeile, (sufletul nostru este ca marea- niciodată liniștit și niciodată furtunos) perlele se închid pe măsură ce se apropie de inimă.

Departe de a fi doar o bijuterie, colierul acesta din gama Majorca, este de fapt o poveste, definind femeia, cu toată frumusețea, misterul și farmecul ei.


Și pentru că orice colier e musai a fi asortat cu o pereche de cercei pe măsură, cred că nu o să rezistați minunățiilor de mai jos.

Dacă Iepurașul ar veni la mine cu un așa cadou, cu siguranță nu mi-ar părea prea rău! Ba chiar aș crede că nebunaticul mi-a ghicit gusturile de minune. Dar pentru că sunt cam pretențioasă în ultimul timp, l-aș ruga să mai adauge în pachețel și un colier stil chocker, căci îmi place să fiu în pas cu moda. Și ce poate fi mai fascinant dacă nu un astfel de colier!? Delicatețea perfelor, combinată cu stilul dur al chocker-elor este electrizantă.

Plus că în acest mod, aș putea purta perlele mele dragi oricând, lucru destul de greu de făcut în cazul în care aș fi optat pentru un colier clasic. 

Versatilă, prețioasă, feminină și aproape magică, colecția Majorca este o adevărată declarație de dragoste adresată femeilor. 

Dăruind astfel de bijuterii, pe lângă faptul că îi dovediți că este la fel de prețioasă și rară ca o perlă, îi recunoașteți feminitatea și delicatețea. Și ce poate fi mai frumos pentru noi, dacă nu dovada că suntem apreciate și iubite?!

Ki Hackney afirmă că "nu puteți da greș niciodată cu perle. Perlele sunt cel mai bun prieten al unei fete până la urmă."


Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017.

15 comentarii:

 1. Au foarte dragute bijuterii, finute si elegante.

  RăspundețiȘtergere
 2. Este super colierul draga mea, imi plac mult si cerceii.Bijuteriile sunt o creatie care dau o nota mare tinutelor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa este! Am ramas placut surprinsa de dragalasenia si feminitatea acestor bijuterii.

   Ștergere
 3. Nici eu nu m-as supara daca iesurasul mi-ar aduce niste cercelusi.

  RăspundețiȘtergere
 4. Au o not de eleganta ... aproape toate! :)

  RăspundețiȘtergere
 5. colierul cu perle imi place si mie foarte mult..e chiar dragut

  RăspundețiȘtergere