joi, 9 martie 2017

Unguente Faunus Plant

Despre produsele Faunus Plant am mai vorbit pe blog și chiar cu mare drag! Puteți citi și celelalte postări: aiciaici sau aici.

Astăzi însă vreau să vă povestesc despre două unguente care mie îmi sunt tare dragi: unguentul cosmeticus și dermatofitus.


Dermatofitus vine într-un recipient de 50 ml, costă doar 8 lei și conține mărul lupului și gălbenele.

Este ideal împotriva crăpăturilor pielii (călcâie, mâini), bătături, hemoroizi externi, acnee, ciuperci, eczeme, urticare, arsuri sau varice.

Are acțiune cicatrizantă, antibacteriană și de regenerare a pielii.

Eu utilizez acest unguient cu precădere pentru hidratarea pielii călcâielor, mai ales după duș.

Efectul este aproape instant, hidratează extrem de bine, pielea se reface peste noapte și devine fină și catifelată. Ideală pentru a pregăti piciorușele pentru sezonul cald, când sandalele și balerinii sunt la mare căutare!

De asemenea, nu conține parabeni sau alte substanțe cu potențial nociv, lucru care pentru mine este deosebit de important.


Unguentul Cosmeticus, vine și el tot într-un recipient de 50 ml, la prețul de aproximativ 8 lei și conține iederă și cimbrișor.

Dintre cele două,  acesta este preferatul meu!

Având rol calmant, cicatrizant și emolient, poate fi utilizat împotriva ridurilor, crăpăturilor pielii, celulitei sau a vergeturilor.

Uleiul de iederă este cunoscut ca fiind utilizat în combaterea celulitei, grăsimilor, a pielii lipsite de fermitate sau în remodelarea corporală.

Uleiul de cimbrișor este puternic antiseptic, purifiant și cicatrizant, ceea ce face din unguentul cosmeticus un produs minune!

Eu mă înțeleg de minune cu aceste două (să le zic) creme și îmi sunt tare dragi! Când simt că pielea devine prea uscată, lipsită de fermitate, ori un coșu nebun vrea să își facă de cap, aplic de 2-3 ori pe zi puțin unguent și problemele dispar cum ai bate din palme!

Iar în caz de drumeții, excursii ori vacanțe, sunt perfecte. Nu ocupă mult loc în valiză, sunt eficiente și la un preț mic, mic, mic!

Și cum deja începe sezonul vacanțelor, zic că e momentul perfect să vă pregătiți din timp cu produse utile!

12 comentarii: