Treceți la conținutul principal

Ștrumpfii la mare

Din întâmplare am auzit că într-o lume paralelă se întâmplă ceva uluitor cu verii noștrii albăstrii... iar toate titlurile din ținutul lor sună cam așa: Ștrumpfii: Satul pierdut!

Și pentru că nu am vrut nici noi să ne lăsăm mai prejos, am pornit și noi într-o super aventură. Așadar, cu surle și trâmbițe, vă prezentăm propriul titlu de gazetă: Strumpfii la mare!

Cei din afiș nu suntem noi, poze din aventura noastră urmează, așa că stay tuned!

Pentru verii noștrii totul se întâmplă ca într-un film- unul de animație, desigur... pentru noi totul este cât se poate de real, de palbabil și... aventuros!

Peripețiile noastre le veți afla chiar acum, însă pe a Ștrumpfilor în 31 martie 2017!

Drept urmare, în rolurile principale, Ștrumpfița și Voinicul.... la Cetatea Adamclisi la ceas de primăvară.


Drumul a fost lung și plin de pericole, eram pe punctul de a fi devorați de câteva căprițe înfometate.


Am scăpat ca prin urechile acului, refugiindu-ne în curtea Mânăstirii Dervent.


Relaxați și încărcați cu energie pozitivă, am pornit iar la drum, gata oricând să înfruntăm animale înfometate sau orice alte stihii ale naturii.

Doar că, mare ne-a fost surpriza când am văzut că pentru a admira marea de sus, avem de înfruntat cele câteva sute de trepte ale Marii Moschei din Constanța. Priveliștea însă a meritat tot efortul.


Aventura a fost incredibilă, cu suspans, mister și fericire pură, fericire cu miros de primăvară și libertate, ceea ce ne-a făcut să uităm că am plecat în călătoria asta ca să le facem în ciudă verilor din satul pierdut al ștrumpfiilor.

Dacă și voi iubiți aventura, drumețiile și distracția, vă invităm să călcați pe urmele noastre și să vă bucurați de natură!

De la mare, ștrumpfii (adică noi) vă salută și vă doresc vacanțe la fel de aventuroase!


Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017.


Puteți vedea mai multe poze din aventurile ștrumpfești, aici
Comentarii

 1. Răspunsuri
  1. Inca putin si avem si noi parte de o mini-vacanta. Mai este un hop si vine Pastele :)

   Ștergere
 2. Imi este tare dor de mare, de vacanta.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca Marea Neagra reuseste sa te cucereasca, atunci esti cucerit pentru toata viata!

   Ștergere
 3. Chiar planuiam o iesire prin vara cu un astfel de traseu...o idee minunata de a te bucura de natura si de frumusetile noastre romanesti!

  RăspundețiȘtergere
 4. Cred ca v-ati uitat cipicile albastre acasa ...:)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. :)) Am zis sa nu socam prea tare locuitorii din zonele acelea si le-am dosit in portbagaj :)

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Balea Hair Volume Powder

Abia m-am urnit să scriu postarea asta, atât de cald îmi e... Abia îmi mai funcționează mecanismele ce îmi pun creierașul în mișcare și deja încep să mă gândesc la răcoarea plăcută a toamnei... sau în cel mai bun caz a mării! De muncă, de nuntă, de dans... de pregătiri, vă spun sincer că nu mai am chef de nimic. Eu de fel nu suport prea bine căldura, dar acum am atins un grad RIDICAT de frustrare și nici nu dorm bine din cauză că îmi iese limba de trei coți. Se poate divorța de caniculă!? Că pe mine nu mă mai ajută nimic... Voi sunteți bine, cum rezistați?! Și acum că am dat drumul întregului năduf aici, să vă povestesc de pudra peste care am dat în weekend prin DM. E și ea în ton cu vara, căldura și toată nebunia exotică. Colorată, veselă, cu miros de cocos și alte nebunii, cu papagali fericiți și căpăcel pastelat! Aaaa și să nu uităm, este ediție limitată. Altfel nici nu o luam, nu?! Tubulețul conține 10 g produs, prețul este de aproximativ 12 lei, ceea ce este super afa

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Balea Bodyspray Glow

Mereu mi-au plăcut pozele de pe Instagram sau Pinterest, cu tipe bine lucrate, cor pe zeiță, par de Cosânzeană, alură de divă și o piele divină, aproape ca aurul lichid... Dacă în ce privește divele și Cosânzenele mi-am cam luat gândul și am ajuns la simpla concluzie că sunt și voi rămâne o femeie normală, am găsit soluția pentru pielea ca de aur! Doar că elegant, frumos, discret și stilat. Vă spun și vouă "marele secret": spray-ul de corp de la Balea, Glow Bodyspray, cu particule sclipitoare și praf de perlă. Produsul îl găsiți în DM, la un preț de aproximativ 12-15 lei (nu mai știu exact), ca și cantitate vă puteți bucura de 150 ml de elixir strălucitor, într-un recipient simplu, cu pulverizator. Partea și mai bună la acest spray este faptul că poate ține loc și de parfum, având o aromă discretă de fructe și flori de vară, ceea ce îl face extrem de plăcut. Nu doar că veți străluci discret (foarte discret chiar, dacă sunteți în căutarea unui produs ca