miercuri, 15 martie 2017

Recenzie Kit IWhite

În ceea ce mă privește, să știți că pun accentul pe câteva lucruri:

- zâmbet frumos, cu o dantură bine îngrijită
- mâini îngrijite, cu o manichiură impecabilă
- pantofi curați lună și haine asortate

Poate că este cochetărie feminină, poate că am păsărele pe creier, dar consider că o persoană care respectă cele trei puncte enumerate mai sus, este o persoană ce se respectă pe sine și pe ceilalți!

Drept pentru care, atunci când am primit spre testare kit-ul de albire dentară IWhite de la BuzzStore, am fost foarte fericită!


Kit-ul conține pastă de dinți, apă de gură și IWhite Instant, un soi de pernuțe cu gel a căror scop este albire dinților.

Am testat cu mare drag toate produsele (recunosc că pernuțele cu gel cu inima puțin strânsă, având mari emoții) însă în cele din urmă rezultatul mi-a plăcut la nebunie!

După aproximativ 2 săptămâni de la utilizare am putut observa că dinții încep să capete un aspect mai plăcut, devenind mai albi. În ceea ce mă privește trebuie să mărturisesc că nu am obținut dinți cu până la 8 nuanțe mai albi, însă rezultatele se văd.

Am observat că multe fete ce au primit spre testare au postat și o fotografie cu dantura înainte/după, însă eu una nu mă simt suficient de confortabil să atașez o astfel de poză... Drept pentru care trebuie să mă credeți pe cuvânt, când vă mărturisesc că în cazul meu efectele sunt de 1-2 nuanțe.

La început mi-a fost greu să mă obișnuiesc cu gustul pastei de dinți și a apei de gură, căci sunt puțin diferite de cele cu care suntem obișnuiți, dar acum nu mă mai supără acest detaliu (mai ales că se văd efectele pozitive ale kit-ului)

Benzile de gel au fost cel mai comic de folosit, senzația este destul de ciudată, însă în clipa în care sunt date jos, efectul e WOW! Credeți-mă, o să le iubiți.

Consider că acest kit este o variantă rapidă, non-invazivă, nedureroasă, prin care ne putem albi dinții în confortul propriei case.

Desigur, în cazul în care vă confruntați cu probleme dentare, precum tartrul, cariile, etc., vă recomand ca înainte de orice tratament făcut acasă, să apelați la un medic dentist.

Voi ce părere aveți despre albirea dinților acasă?

8 comentarii:

 1. Interesanta postarea ta! Am avut si u asa ceva dar cu ceva ani în urma si atunci nu am fost foarte entuziasmata! Chiar nu ataca smaltul dentar?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ei spun ca nu, eu una nu stiu ce sa zic... Mi-a dat prin minte ca la urmatoarea vizita la stomatolog sa cer un sfat avizat.

   Ștergere
 2. mi se pare o metoda simpla si confortabila

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai dreptate. Si scapi si de emotiile pe care o vizita la dentist le ofera :)

   Ștergere
 3. Răspunsuri
  1. Si fara palpitatiile care ma cuprind ori de cate ori trebuie sa merg la cabinetul stomatologic :)

   Ștergere