duminică, 5 martie 2017

La Fântâna te unește!


Apa este o emoție care curge. (A. Casiraghy)

Dacă în trecut "biroul" era pe întinsele holde românești, cu flori de câmp și miros de libertate, ei bine acum, birourile românilor se află în zgârie nori, cu geamuri uriașe, miros de cabluri încinse și parfumuri scumpe!

Un singur lucru a rămas însă neschimbat: zona Z, oaza de liniște și relaxare, locul în care se contopesc apa și cafeaua și se unesc destine!

Desigur, mă refer la cel mai important lucru, indiferent de societate și epocă, La Fântâna!Indiferent de cât de stresantă se arată ziua, de cât de multe sarcini ai avea de îndeplinit, nicicând să nu renunți la oaza ta de liniște, camera magică, acolo unde se întâmplă adevărate minuni! Ori de câte ori simți că munca te copleșește, că ceilalți devin prea obositori, ascunde-te de griji și savurează o cafea aromată sau o apă rece și pură, ca de izvor.

Și dacă vreți să ai parte de o experiență de neuitat, atunci e musai să optezi pentru cuplul de apă și cafea Kafune La Fântâna.

Exuberanța Braziliei, răcoarea pădurilor de pini și stejari, aerul proaspăt și pur, cu un strop de exotism, toate sunt acum mult mai aproape, prin serviciile oferite de brand-ul La Fântâna.

Apa de izvor, îmbuteliată în sticle zvelte, elegante, cu un aspect futurist, nu are cum să nu atragă toate privirile, cum să nu te îmbie la discuții filozofice cu restul colegilor ori să împresioneze clienții!Iar dacă aceasta vine însoțită de o cafea aromată, proaspătă și revigorantă, cu o inimă pasională, puternică, dar caldă, asemeni meleagurilor scăldate de razele soarelui, succesul tău și al companiei este garantat!

Dacă și tu te numeri printre norocoșii care au parte de apă și cafea la birou, atunci cu siguranță orele petrecute departe de casă sunt mult mai plăcute.


Dacă nu te bucuri însă de serviciile oferite de La Fântâna, atunci e momentul să le spui colegilor și managerului că e cazul să vă construiți propria oază de fericire!

Cafeaua vă va energiza diminețile, apa proaspătă de izvor vă va însenina ziua, iar socializare între departamente se va face mai simplu, mai natural, mai ușor!

Iar o companie ai cărei angajați sunt fericiți, plini de energie și proactivi, este o companie câștigătoare!

Noi ne bucurăm de apa și cafeaua La Fântâna la birou, iar diminețile ne sunt colorate și serile vesele.

La Fântâna ne unește în muncă și spor, în veselie și noi prietenii!

Dacă nu mă credeți pe cuvânt, mergeți într-o companie unde angajații au parte de apă și cafea La Fântâna- și o să vă molipsiți de o stare de bine aproape ireală.

Și nu uitați dragi angajați, pentru o zi bună, cu productivitate ridicată...Acest articol a fost scris pentru competiția Super Blog Spring 2017.Sursă foto

10 comentarii: