Treceți la conținutul principal

La Fântâna te unește!


Apa este o emoție care curge. (A. Casiraghy)

Dacă în trecut "biroul" era pe întinsele holde românești, cu flori de câmp și miros de libertate, ei bine acum, birourile românilor se află în zgârie nori, cu geamuri uriașe, miros de cabluri încinse și parfumuri scumpe!

Un singur lucru a rămas însă neschimbat: zona Z, oaza de liniște și relaxare, locul în care se contopesc apa și cafeaua și se unesc destine!

Desigur, mă refer la cel mai important lucru, indiferent de societate și epocă, La Fântâna!Indiferent de cât de stresantă se arată ziua, de cât de multe sarcini ai avea de îndeplinit, nicicând să nu renunți la oaza ta de liniște, camera magică, acolo unde se întâmplă adevărate minuni! Ori de câte ori simți că munca te copleșește, că ceilalți devin prea obositori, ascunde-te de griji și savurează o cafea aromată sau o apă rece și pură, ca de izvor.

Și dacă vreți să ai parte de o experiență de neuitat, atunci e musai să optezi pentru cuplul de apă și cafea Kafune La Fântâna.

Exuberanța Braziliei, răcoarea pădurilor de pini și stejari, aerul proaspăt și pur, cu un strop de exotism, toate sunt acum mult mai aproape, prin serviciile oferite de brand-ul La Fântâna.

Apa de izvor, îmbuteliată în sticle zvelte, elegante, cu un aspect futurist, nu are cum să nu atragă toate privirile, cum să nu te îmbie la discuții filozofice cu restul colegilor ori să împresioneze clienții!Iar dacă aceasta vine însoțită de o cafea aromată, proaspătă și revigorantă, cu o inimă pasională, puternică, dar caldă, asemeni meleagurilor scăldate de razele soarelui, succesul tău și al companiei este garantat!

Dacă și tu te numeri printre norocoșii care au parte de apă și cafea la birou, atunci cu siguranță orele petrecute departe de casă sunt mult mai plăcute.


Dacă nu te bucuri însă de serviciile oferite de La Fântâna, atunci e momentul să le spui colegilor și managerului că e cazul să vă construiți propria oază de fericire!

Cafeaua vă va energiza diminețile, apa proaspătă de izvor vă va însenina ziua, iar socializare între departamente se va face mai simplu, mai natural, mai ușor!

Iar o companie ai cărei angajați sunt fericiți, plini de energie și proactivi, este o companie câștigătoare!

Noi ne bucurăm de apa și cafeaua La Fântâna la birou, iar diminețile ne sunt colorate și serile vesele.

La Fântâna ne unește în muncă și spor, în veselie și noi prietenii!

Dacă nu mă credeți pe cuvânt, mergeți într-o companie unde angajații au parte de apă și cafea La Fântâna- și o să vă molipsiți de o stare de bine aproape ireală.

Și nu uitați dragi angajați, pentru o zi bună, cu productivitate ridicată...Acest articol a fost scris pentru competiția Super Blog Spring 2017.Sursă foto

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Balea Hair Volume Powder

Abia m-am urnit să scriu postarea asta, atât de cald îmi e... Abia îmi mai funcționează mecanismele ce îmi pun creierașul în mișcare și deja încep să mă gândesc la răcoarea plăcută a toamnei... sau în cel mai bun caz a mării! De muncă, de nuntă, de dans... de pregătiri, vă spun sincer că nu mai am chef de nimic. Eu de fel nu suport prea bine căldura, dar acum am atins un grad RIDICAT de frustrare și nici nu dorm bine din cauză că îmi iese limba de trei coți. Se poate divorța de caniculă!? Că pe mine nu mă mai ajută nimic... Voi sunteți bine, cum rezistați?! Și acum că am dat drumul întregului năduf aici, să vă povestesc de pudra peste care am dat în weekend prin DM. E și ea în ton cu vara, căldura și toată nebunia exotică. Colorată, veselă, cu miros de cocos și alte nebunii, cu papagali fericiți și căpăcel pastelat! Aaaa și să nu uităm, este ediție limitată. Altfel nici nu o luam, nu?! Tubulețul conține 10 g produs, prețul este de aproximativ 12 lei, ceea ce este super afa

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Balea Bodyspray Glow

Mereu mi-au plăcut pozele de pe Instagram sau Pinterest, cu tipe bine lucrate, cor pe zeiță, par de Cosânzeană, alură de divă și o piele divină, aproape ca aurul lichid... Dacă în ce privește divele și Cosânzenele mi-am cam luat gândul și am ajuns la simpla concluzie că sunt și voi rămâne o femeie normală, am găsit soluția pentru pielea ca de aur! Doar că elegant, frumos, discret și stilat. Vă spun și vouă "marele secret": spray-ul de corp de la Balea, Glow Bodyspray, cu particule sclipitoare și praf de perlă. Produsul îl găsiți în DM, la un preț de aproximativ 12-15 lei (nu mai știu exact), ca și cantitate vă puteți bucura de 150 ml de elixir strălucitor, într-un recipient simplu, cu pulverizator. Partea și mai bună la acest spray este faptul că poate ține loc și de parfum, având o aromă discretă de fructe și flori de vară, ceea ce îl face extrem de plăcut. Nu doar că veți străluci discret (foarte discret chiar, dacă sunteți în căutarea unui produs ca