joi, 30 martie 2017

Cum arată casa visurilor tale?!


Acasă este acolo unde-ți este inima!

Dacă și voi (ca și mine) vă doriți o căsuță a voastră, unde să vă simțiți ca în Rai, unde totul să fie posibil și să puteți afirma că aveți propria voastră oază de liniște, urmăriți-mă în continuare.

Eu una mărturisesc că de mult timp mă gândesc la casa visurilor mele, la acel locușor magic unde să mă pot relaxa, unde să fie liniște și pace, refugiul meu după o lungă zi de muncă. În căutările mele nocture am salvat foldere întregi de:

- grădini exotice
- curți luxuriante
- băi și dormitoare de prințesă

Cu toate acestea, tot îmi era greu să mă decis asupra ACELEI case, casa perfectă, scoasă din vis și adusă în realitate...

Drept pentru care mi-am zis că (deși banii pentru căsuță încă nu există) este timpul să apelez la specialiști, poate reușesc ei să facă ordine în amalgamul meu de idei.

Cea mai bună soluție mi-a apărut în persoana celor de la AIA Proiect, drept pentru care le-am cerut să punem la punct un proiect de casă.

Spre surprinderea mea, există posibilitatea de a alege între un proiect de casă tip și unul personalizat (desigur, eu am mers pe a doua variantă), iar timpul de execuție este mai mult decât perfect! În câteva săptămâni casa visurilor mele s-a materializat sub forma unui proiect încântător, realizat cu mult profesionalism.


Specialiștii AIA Proiect au dat dovată de multă răbdare și intuiție, iar pașii parcuși împreună pentru realizarea căsuței de vis, au fost simpli, construiți în așa fel în cât să clarifice orice dilemă a mea.

S-a pus accent pe consultarea inițială (cea mai importantă etapă de fapt) ce are ca scop alegerea 


unui anumit tip de proiect, stabilirea unui buget și formarea unei imagini asupra casei de vis!

Definirea si verificarea proiectului este o etapă intermediară a procesului, reprezentând momentul în care se prezintă propriu-zis proiectul! Vă spun sincer că este un pas minunat, aproape magic, să vezi cum de la câteva idei, un buget și multe speranțe, se materializează în fața voastră ACEA casă. Desigur, încă puteți aduce modificări, îmbunătățiri și înflorituri proiectului. Totul ține de dorințele noastre, specialiștii AIA fiind deschiși la orice sugestie.

Iar ultimul pas, cel care vă duce mai aproape de casa visurilor, dar și cel mai complicat aș spune eu, îl reprezintă documentația de autorizare și construcție (norocul meu că și în acest stadiu am avut ajutorul celor de la AIA).

Încă nu vă dezvălui cum arată căsuța mea, dar vă dau un pont: o să includă o grădină spațioasă, cu multe flori (hortensii, zorele, liliac și glicină, dar și mulți trandafiri cățărători)!

Dacă și voi vreți să aduceți la viață visul de a avea o casă, puteți alege oricând dintre proiectele prezente pe site-ul AIA (cu etaj, cu mansardă, duplex, ori o căsuță mică și cochetă) sau să concepeți propriul prototip.

Eu zic că merită să investim în viitorul nostru și al familiei noastre!


Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017.

8 comentarii:

 1. Noi de cativa anisori tot lucram pe casa visurilor noastre si inca nu am terminat-o.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Important este ca incercati si ca lucrati la ea! Eu va doresc mult spor si sanatate sa puteti sa o terminati si sa fie asa cum vreti voi :*

   Ștergere
 2. Noi locuim în "casa visurilor noastre" de 20 de ani ...
  Dar nu stii niciodata ce ni se nazare ... :)) Poate schimbam!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ma bucur mult pentru voi! Astept si eu cu mare nerabdare sa avem casuta noastra.

   Ștergere
 3. Casa visurilor mele! Nu voi reusi niciodata sa-mi construiesc o casa, asa ca ma multumesc cu apartamentul.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Casa, apartament, nu conteaza. Important e sa te simti bine acolo.

   Ștergere
 4. E bine zis faptul ca acasa este acolo unde iti este inima!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mereu mi-a placut citatul asta. Pentru ca mi se pare foarte adevarat!

   Ștergere