miercuri, 8 februarie 2017

Maroccan oil hair care

În urmă cu aproximativ o lună am cumpărat o revistă de fashion, revistă la care am primit cadou o sticluță de 10 ml de ulei pentru păr marca Maroccan oil.


Despre aceste produse mai citisem pe diferite site-uri, dar nu le încercasem niciodată datorită prețului destul de ridicat.

Așa că atunci când am văzut mostra la revistă (la doar 12 lei) nu am rezistat și am cumpărat-o.

Produsul oferit este destinat îngrijirii tuturor tipurilor de păr, iar eu prefer să îl aplic pe părul umed, proaspăt spălat. Aplic o cantitate mică de produs, cam cât o boabă de mazăre, în palme, apoi masez ușor firul de păr de la jumătate spre vârfuri.

De asemenea, în cazul în care părul mi se revoltă și se electirizează, îl pot calma cu acest ulei.Îmi place mult mirosul acestui produs, precum și consistența lui. Intră repede în păr, nu pătează și lasă în urmă un parfum discret. De asemenea firele de păr devin mai lucioase, culoarea mai intensă și previne electrizarea. Ceea ce este minunat acum iarna, când de la căciuli, eșarfe, etc., părul suferă.

Este un produs foarte bun, spornic (îl folosesc o dată pe săptămână și încă mai am jumătate de sticluță) ce protejează firul de păr. De asemenea, de când utilizez Maroccan oil, am observat că părul îmi crește mai repede.

Mi-ar plăcea să îmi cumpăr și varianta full-size, însă mi se pare un preț puțin cam piperat și sunt în dubii.

Voi ați încercat produsele Maroccan oil!?

10 comentarii: