marți, 7 februarie 2017

Dragostea, mozaic de petale


Februarie, aflat la granița dintre Zâna Iarnă și Zâna Primăvară este fără doar și poate o lună cu totul și cu totul aparte. Natura începe ușor să se trezească la viață și o dată cu ea fiorii dragostei încep și ei să răsară la început timid, ca niște plăpânzi ghiocei, apoi din ce în ce mai exuberanți, ca o orhidee.Iar până la cel mai important eveniment al lui făurar este la câteva zile distanță: Sfântul Valentin se apropie cu pași repezi și e musai să ne pregătim din timp! 

Sunt sigură că toate doamnele și domnișoarele (chiar și domnii) care citesc această postare se gândesc încă de pe acum la marea întâlnire.

Și cine nu își dorește să arate impecabil pentru acea cină romantică?!

Sunt sigură că și voi, ca și mine, vă imaginați de pe acum locația, outfit-ul și florile cu care EL o să vă surprindă.Eu una știu că pentru mine o cină romantică e musai să înceapă cu un machiaj reușit, o rochiță neagră mulată, lenjerie provocator de sexy și tocuri cui!

Un local chic, discret, chiar ușor vintage ar fi locul ideal în care ar decurge întâlnirea (desigur, ar trebui să ne delectăm cu o prăjitură indecent de dulce și un strop de șampanie) și pentru că îmi place să fiu misterioasă, i-aș da un mesaj în care să îi spun doar adresa și ora la care ne întâlnim.

Alesul meu ar fi deja în fața localului, așteptându-ma nerăbdător cu un buchet imens de flori, simbol al dragostei noastre!

Buchetul cu care mi-ar plăcea să mă întâmpine în seara de Sfântul Valentin ar trebui să exprime emoțiile-i înflăcărate, iubirea-i profundă și dragostea pentru mine! Aș vrea să mă aștept cu un aranjament floral ca cel de mai jos.Dragostea noastră a fost mereu un mozaic de petale colorate, complicat și diferit, pe care l-am pus cu răbdare cap la cap, transformându-l într-un caleidoscop în care armonia, pacea, înțelegerea și ineditul merg mână în mână.

Deși roșu este culoarea lui făurar, buchetul ideal pentru mine trebuie să ne reprezinte. Iar pe noi ne reprezintă culorile solare, calde și combinațiile inedite: floarea-soarelui și crini, lalele și frezii. Sălbatic și regal, simplu și complex, îmbinându-se armonios, într-o simfonie de arome și texturi!

ACEL buchet ar fi de fapt transpunerea simbolică a relației noastre și a poveștii de iubire pe care o trăim de aproape 7 ani...

Desigur, seara perfectă se încheie cu noi doi acasă, tolăniți pe canapea, la un film bun și atent supravegheați de cel mai solar buchet!

Iar în caz că vreți să vă răsfățați în luna iubirii cu flori, puteți găsi propriul mozaic de petale pe site-ul Buchete.ro!

Sunt curioasă voi, ce flori ați vrea să pimiți de Sfântul Valentin?!

Voi, cititoarele mele, sunteți o dulce fericire și dacă aș putea v-aș dărui acest aranjament!
16 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. Cunosc o doamna, la mine in judet, are sere intregi cu frezii romanesti. In fiecare martie iese cu ele la vanzare. Freziile alea sunt atat de frumos colorate, cu flori atat de bogate si minunat parfumate. Frezii ca ale ei nu am mai intalnit nicaieri.

   Ștergere
 2. Nici nu ma pot hotara care buchet e mai frumos. Imi plac toate sunt superbe!

  RăspundețiȘtergere
 3. Daca imi trimit mie aici, un buchet de flori cei de la Buchete.ro te cred pe cuvant! :))
  pupici! <3

  RăspundețiȘtergere
 4. cand vine vorba de flori, pot primi orice..toate imi plac.

  RăspundețiȘtergere
 5. Multumim pentru buchetul super pe care cu multa dragoste ni-l oferi.

  RăspundețiȘtergere
 6. Trandafiri rosii ori o orhidee de alta culoare decat cele pe care deja de am...ca sa imi completez colectia!

  RăspundețiȘtergere