luni, 13 februarie 2017

Cadouri special de indecente

Mai este puțin până pe 24 februarie, când românii de pretutindeni vor sărbători mult așteptatul Dragobete! Și presimt că sunt câteva cititoare pe aici care încă nu au pregătit un cadou pentru acel cineva special din viața lor!

Dar nu vă panicați, stați liniștiți, am soluția perfectă pentru voi. Îl/o puteți impresiona (și chiar până la lacrimi) cu o carte!!! Dar nu orice fel de carte, ci una care se poate folosi în doi.

Știu că vreți să îl surprindeți pe cel iubit cu un cadou special de indecent, drept pentru care cartea Masajul erotic de la Editura Casa, reprezintă darul ideal.


Cărțulia asta speciala, pe numele ei complet Masajul erotic: ghid practic al extazului senzual, prezintă tehnici, secrete și trucuri de masaj și auto-masaj, de la A la Z (sau din vârful degetelor până în creștetul capului), adăugând o nouă dimensiuni intimității în cuplu!

Autoarea își propune ca prin ghidul pus cap la cap să familiarizeze cuplurile de orice vârstă cu diferite tehnici de masaj, scopul lor fiind acela de a crea o legătură puternică între parteneri prin intermediul căreia aceștia să experimenteze emoții, trăiri și senzații profunde.

Este o carte ce ne determină să ne depășim zona de confort și să privim intimitatea din alt unghii.  Un ghid ce ne învață cum să oferim și să primim plăcere, atingerile și mângâierile fiind preludiul perfect.


Și să fim serioși, cui nu îi place să fie răsfățat cu un  masaj?! Iar dacă acesta este oferit din toată inima, ușor jucăuș și nebunatic, atingând corzile sensibile, cu atât mai bine.

Cartea de față este un ghid complet, bine documentat și chiar și mai bine explicat, în care cititorul este inițiat în tot ceea ce reprezintă masajul- erotic sau nu!

Consider că dacă vreți să vă surprindeți partenerul/a cu un cadou special (și indecent), ghidul de față nu are cum să dea greș. Ca să nu mai spun că puteți pune în practică ceea ce ați învățat, dezgoliți de inhibiții și cu zâmbetul pe buze.

Îl puteți surprinde pe cel drag cu o cină romantică, un desert ciocolătos, un ambient plăcut, cu lumânărele, uleiuri esențiale, iar la final un dar pe măsură!

Pentru a condimenta și mai mult seara, puteți face bilețele cu diferite capitole din carte, pe care să le trageți la sorți și să puneți în aplicare subiectul respectiv (masajul picioarelor, abdomenului, mâinilor, etc.)

Cu siguranță cel drag se va bucura de un așa cadou special! Plus că este un dar de pe urma căruia ambii parteneri pot profita.

!!!ATENȚIE!!! E musai ca așa carte să vină împachetată pe măsură (ambalaj roșu cu inimioare) și cu o lenjerie cumplit de provocatoare, recuzită în care să puneți în aplicare tehnicile de masaj învățate!14 comentarii:

  1. Interesanta carte :) Daca tot e ziua indragostitilor, sa fie plina de nebunii. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Aoleu ... daca vede mosul meu postarea ta, ma trimite la magazine sa iau uleiul! 😅😅😅

    RăspundețiȘtergere