Treceți la conținutul principal

Prima întălnire

Rămăsesem fără inspirație pentru postarea de astăzi, dar cum ieri am vorbit despre comunicarea în cuplu, am zis că ar fi potrivit să vă povestesc și de prima întâlnire!

Așa că, dăm 6 ani înapoi și avem....


... două bucăți tineri îndrăgostiți și neliniștiți!


A fost o seară faină, ce s-a încheiat cu un braț de flori, veselie și ceva artă. Căci eram la un vernisaj aici, pe care cu siguranță nu o să o uit nici când o să fiu o băbuță ramolită.

Voi vă mai aduceți aminte de prima întâlnire?

P.S. Prin intermediul postării ați avut ocazia să vedeți și o Amalie mai tânără cu 6 ani :) 

Comentarii

  1. Va doresc tot binele din lume, sa ramaneti la fel de tineri, frumosi si fericiti. Eu parca am mai povestit o data cum ne-am cunoscut:la scoala, era balul bobocilor, i-am vazut ochii si gata am ramas impreuna pentru toata viata. Acei ochi frumosi care i-au mostenit si copii mei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru urari, va dorim si voua tot binele din lume.

      Stiu povestea cu ochii, dar imi place sa o ascult mereu. Modul in care se infiripa povestile de dragoste, nu stiu de ce, dar mereu imi place sa le ascult la nesfarsit!

      Ștergere
  2. Multa fericire si sanatate va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunteti superbi! Va dorec multa fericire si copii multi! Cum ne-am cunoscut? Initial a inceput pe Facebook, mi-a dat mesaj privat si mi-a zis sa-mi traiasca fotograful. I-am analizat profilul, am zis cine dracu este si asta de-mi da mesaj. Bineinteles ca nu i-am raspuns! Cateva luni mai tarziu, imi ureaza Paste fericit! Iar ma uit peste profilul lui, avea poza cu el si cu nepoata lui am zis ca-i nevasta lui sau prietena, nu i-am raspuns. Ajung in tara, eram plecata in Germania si eram suparata ca venisem de la coafor si Oana, prietena mea nu vroia sa ma tunda bob. Tot mergeam si bociferam pe centru cu o prietena si el trecea spre amanet, am inceput sa vorbesc cu totul si cu totul altceva fara logica, eu ma uitam la el, el la mine. Am trecut unul pe langa altul, am facut dreapta ca sa ma pot intoarce sa-l vad se uita dupa mine, ne-am intalnit iar privirile. Dupa cateva zile eram cu aceeasi prietena la o cafenea, vine si el, a stat langa masa noastra si asculta ce vorbim. A plecat dupa ce a primit un telefon! Dupa vre-o luna, pe la 2 si ceva noaptea primesc apel. Devin foarte nervoasa si bociferez mai mult in somm, resping si zic sa ma culc din nou. Un mesaj, doua mesaje.
    Zic:' Ma ce dracu se intampla, al cui este numarul, de ce ma suna la ora asta." citesc primul mesaj. "Te rog, am nevoie de apa"! Ma bufneste rasul si raspund, gaseste un lac, are cantitate mai mare.
    Primesc alt mesaj:" Se vor usca"!. In ganul meu zic: ce dracu se usuca,ma?! Intreb cine este, nu primesc nimic. A doua zi ii povestesc prietenei mele ce am patit. Asta radea, ii daduse numarul de telefon.
    Eram in statia de autobuz, nervoasa trebuia sa ajung acasa. Iar ma suna acelasi numar, evit sa raspuns. Primesc mesaj, daca merg acasa. Ii povestesc Ginei in continuare ce s-a intamplat statea putin mai departe de statia de microbuz, se dusase dracu si microbuz si tot noi stateam la tigara.
    El a venit in statia de microbuz, am stat vre-o 10 minute pana m-a convins Gina sa ma duc cu el. Trebuia sa ajung acasa sa iau niste acte si sa ma intorc. El imi cumparase un cos imens de trandafiri si cu o seara in urma avea nevoie de apa pentru ei, venea de la Craiova cu ei.
    Om nebun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O doamne! Cred ca este cea mai comica poveste pe care am putut sa o aud. Am nevoie de apa... genial!

      Oricum, te cred si eu ca l-ai ales ca sot.

      Sa fiti fericiti, sanatosi, frumosi si va doresc cat mai multi ani impreuna. Voua si buburuzei voastre.

      Ma bucur ca ai impartasit povestea voastra cu mine.

      Ștergere
  4. Sunteti doi tineri foarte frumosi. Sa fiti fericiti si sa va iubiti ca-n prima zi! Cu sotul m-am cunoiscut la liceu. Eram colegi de clasa. Eu tare la matematica el la romana, si asa am devenit o singura persoana de nota 10.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim la fel! Numai bine si voua.

      Imi place povestea si modul in care ai construit finalul: o singura persoana de nota 10!

      Minunat spus.

      Ștergere
  5. sa ramaneti la fel de tineri si frumosi cum sunteti acum..Eu cu sotul meu ne stiam de mici copii, el venea in fiecare vacanta la bunici. Desi el a incercat ceva cand eram eu prin clasa a 7,8..mie nu-mi statea mintea la asa ceva, eu eram cu invatatul. Si relatia a inceput sa apara, cand am inceput eu liceul. Abia atunci am inceput sa vorbim la telefon, si incet incet am inceput sa vorbim si despre noi. A fost foarte frumos. Inca de la inceput a fost o relatie frumoasa si plina de emotie..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos. Si voua va doresc multi ani impreuna, cu sanatate si fericire multa si copilasi cati va doriti voi. Frumoasa povestea voastra

      Ștergere
  6. O Amelia la fel de frumoasa dar mai inocenta. Sa aveti multi, multi ani impreuna si sa deveniti o familie mai mare implinita si fericita!
    Eu cu sotul ne cunosteam de mici, eram prieteni doar. Eu cu cartea, el era mai mult cu distractia,dar pana la urma am devenit parteneri pentru ca am descoperit impreuna ca suntem pe aceeasi lungime de unda. Ne completam reciproc dar ne si asemanam din multe puncte de vedere. Anul asta o sa avem 13 ani de cand suntem impreuna, 3 ani de la casatorie si un bebe care are 1 ani si 4 luni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar eram mai inocenta... acum ca stau sa ma gandesc, poate chiar prea inocenta. Ai observat bine.

      Multumim pentru urari, va doresc si voua tot binele din lume.

      Nu stiu de ce, dar baietii in general sunt ceva mai putin orientati spre carte. Ma bucur ca am aflat si povestea voastra. Multi ani impreuna si sa va bucurati de mica voastra minune.

      Ștergere
    2. La faza cu cartea si barbatii ai dreptate...dar sa sti ca ei se descurca mult mai bine ca noi atunci cand e vorba de job si bani. Spre exemplu, la mine in familie, sotul meu castiga de trei ori salariul pe care il castig eu...cu toate ca eu am cativa ani in plus la capitul carte decat el! Bravo lor! 😊

      Ștergere
    3. Asa este si chiar si cercetatorii si-au ridicat problema asta si au condus un studiu destul de lung si complex pe treaba asta. Concluziile la care au ajuns sunt faine (si chiar se aplica si in viata). Elevii mai putin silitori, cu note sub 7-8, ce mai si chiuleau, au inregistrat mai mult succesc in viata, pentru ca... au abilitatile sociale mai bine dezvoltate. Pe cand cei silitori, axati pe munca si carte, au ceva mai putine abilitati de comunicare si socializare, fapt ce le ridica probleme, chiar daca ei sunt mai bine pregatiti. Mi-au placut rezultatele studiului, pentru ca uitandu-ma in jur, mi-am dat seama ca sunt reale.

      Ștergere
  7. Au trecut 40 de ani 9 luni si 20 de zile de cand l-am intalnit prima oara pe sotul meu, dar nu am uitat nimic, stiu si acum cele mai mici detalii din acea zi ... si nu e o minciuna, credema! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat de frumos! Sincer si eu imi doresc foarte mult ca peste ani si ani sa imi amintesc ca si cum ar fi fost ieri prima noastra intalnire.

      Eu va doresc cat mai multi ani inainte si numai bucurii si sanatate impreuna!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde