Treceți la conținutul principal

Pin up makeup

Vremea asta rece și capricioasă nu prea mă inspiră la ieșit din casă, drept pentru care, am o poftă nebună de makeup și sport (prin sport a se înțelege că mă fâțâi prin casă urmărind tutoriale de pe Youtube).

Așa că astăzi vorbim despre makeup. Și nu orice fel de makeup, ci unul cu magie și un strop de pin up.


Nu știu voi cum sunteți, dar mie pe lângă stilul vintage îmi place enorm și cel pin up: fete îndrăznețe, cu coafuri chic și un machiaj pe măsura atitudinei! Femei cărora nu le era rușine cu ele, de corpul lor și pozau îndrăzneț, fără a pica în vulgaritate (ceea ce din păcate nu se poate spune de multe fete din ziua de azi).

Drept pentru care, nu m-am putut abține să nu plec acasă cu 2 palete de machiaj simpatice foc, de inspirație pin up (paletele au fost cumpărate din Lidl, de ceva vreme, la prețul de 15 lei/buc.)


Paletele sunt dintr-un carton tare, rezistent, frumos colorate, au o oglindă și fac parte din gama Boulevard de Beaute.

Conțin 6 farduri și un aplicator (în general aplicatoarele ce vin la pachet cu paletele sunt ineficiente, așa că vă recomand să folosiți pensulele din dotare pentru realizarea machiajului). 

Paleta din imagine se numește Pretty Bright Eyes și conține 5 nuanțe sidefate și una mată, fiind perfectă pentru realizarea unui machiaj de zi!


Această ediție din gama Boulevard de Beaute conține 3 palete, Charming, Pretty și Amazing. Primele două sunt potrivite pentru un machiaj de zi, iar ultima pentru unul de seară, la petreceri, etc. Puteți vedea întreaga colecție aici.

Pe Charming Nude Eyes o recomand oricărei femei! Conține 6 culori, 2 mate și 4 sidefate, fiind potrivită oricărei culoare de ochi.

Puteți obține un look discret, de zi, foarte ușor, combinând 2, cel mult 3 nuanțe- și cel mai important, poate fi utilizată și de femeile cu tenul matur. Dacă mă citiți știți deja regula- farduri mate pentru ten matur, iar sidefate pentru cel tânăr.


De asemenea, fiecare paletă conține 2 cartonașe (se găsesc într-un "buzunăraș" în spatele oglinzii) în care sunt descrise două variante de machiaj pas cu pas, cu imagini. Machiajele se realizează strict cu fardurile din palete.

După cum puteți vedea și în fotografii, am folosit deja fardurile și sunt mulțumită de ele, ținând cont mai ales de prețul mic pe care l-au avut.

Primesc cu siguranță 10 pentru design și rezistența cutiuței în timp. Fardurile sunt pigmentate, cu o consistență plăcută, aproape catifelată, ceea ce e un plus pentru fardurile pudră. Îmi place că se difuzează ușor și că rezistă destul de mult pe pleoapă. 
Am o singură obiecție însă: mi-ar fi plăcut ca cele mate să fie mai pigmentate.

Mâine pregătesc un machiaj cu fardurile acestea... sper să vă placă!


Comentarii

  1. Mie imi plac mult fardurile mate, rujurile mate. Abia astept pozele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ei na, m-ai favut curioasa! Abia astept sa vad ce ne pregatesti! Nu-mi aduc aminte sa fi vazut asemenea paletute in Lidal. Stiu ca au oje,creme, uneori am vazut si parfumuri. Chiar au unul bun si este pana in 20 de lei. Mi-l cumparam in liceu. Si atunci cand imi venea bursa. Ce fericita eram! Acum dau poate 200-300 de lei pe un parfum si plang nu mai sunt fericita .
    Nu-mi dau seama ce combinatii de culori vei folosi din ele. Mi se par ciudate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei na, m-ai favut curioasa! Abia astept sa vad ce ne pregatesti! Nu-mi aduc aminte sa fi vazut asemenea paletute in Lidal. Stiu ca au oje,creme, uneori am vazut si parfumuri. Chiar au unul bun si este pana in 20 de lei. Mi-l cumparam in liceu. Si atunci cand imi venea bursa. Ce fericita eram! Acum dau poate 200-300 de lei pe un parfum si plang nu mai sunt fericita .
    Nu-mi dau seama ce combinatii de culori vei folosi din ele. Mi se par ciudate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca parfumul de care vorbesti este Chalon, inseamna ca am fost fane a aceluiasi parfum in liceu. Am sesizat si eu acelasi fenomen de care pomenesti in comentariu... cand eram mai nestiutoare si naiva, lucrurile aveau alt impac asupra mea si le intampinam cu alta atitudine- o fericire autentica. Acum, ca am mai crescut (cica s-ar numi maturizare) s-a schimbat si perspectiva asupra vietii. Uneori tare as vrea sa ma intorc in perioada aia- dar cu mintea de acum! Cat despre machiaj, am ceva de inspiratie pin-up in minte, sper sa imi si iasa

      Ștergere
  4. Desi merg aproape zilnic la Lidl nu am vazut aceste palete pe care cu siguranta le-as fi cumparat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Desi merg aproape zilnic la Lidl nu am vazut aceste palete pe care cu siguranta le-as fi cumparat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu stiu daca au fost in toate magazinele Lidl, eu le-am luat din Focsani cred ca acum mai bine de un an.

      Ștergere
  6. Arata foarte bine! Si la pretul asta sunt minunate! Asteptam sa vedem si ce a iesit dupa ce le-ai folosit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt in plin proces creational. Sunt si eu curioasa daca ce am in minte pot transpune si in realitate.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde