Treceți la conținutul principal

Cursuri ABA Make-up Academy

Când am auzit de concursul organizat pe site-ul DespreModă și ABA Make-up Academy, mi-am zis că e musai să particip și eu!

După cum deja știți, industria modei, makeup-ul, fashion-ul și tot ce ține de latura asta, să îi spunem artistică mă atrage și îmi doresc să mă perfecționez pe latura aceasta.



În cadrul concursului se pune la bătaie un loc la cursurile de machiaj organizate de ABA Make-ul Academy, în valoare de 1800 de lei și 10 premii constând în participarea la un seminar de machiaj.

Am ales să mă înscriu la acest concurs pentru că este o oportunitate minunată pentru mine (mai ales dacă reușesc să câștig marele premiu) de a mă perfecționa în arta machiajului.

Deși am executat până acum câteva machiaje simpatice, consider că mereu există loc de mai bine, că mereu există ceva nou de învățat, trucuri și tehnici pe care doar makeup artiștii consacrați, cu o experiență vasă în domeniu le au.

Iar Alina Brăilescu, fondatoarea ABA Academy, makeup artist cu experiență de peste 15 ani și un portofoliu bogat, este mentorul ideal pentru mine!

Mi-aș dori să pot câștiga competiția organizată de ABA Make-up Academy și DespreModă.ro pentru a învăța cât mai mult despre machiaj, pentru a învăța noi trucuri și a îmi construi, pas cu pas o carieră în domeniu. Consider că un astfel de curs reprezintă piatra de temelie a unui specialist în domeniu, iar eu cu certitudine vreau să urmez această cale.




Îmi doresc să învăț cum să evidențiez ce este mai frumos la o femeie, fără a îi estompa din personalitate. Toate suntem frumoase, avem ceva deosebit, fie că este vorba de buze, ochi, etc., iar eu consider că un adevărat makeup artist este acela care reușește să evidențieze frumosul din fiecare și să estompeze părțile mai puțin frumoase.

Vreau ca prin câteva mișcări de pensulă să pot aduce zâmbetul pe chipul oricărei femei, indiferent de vârstă! Numai când mă gândesc la fericirea pe care o poate resimți o fată când se privește în oglindă după ce este răsfățată cu un machiaj, dorința de a urma o carieră în domeniu este și mai  mare.


Aș vrea să aduc fericire pe chipul unei mirese, a unei adolescente îndrăgostite, a unei bunicuțe timide sau a unei femei bolnave, ce are nevoie de un strop de răsfăț, să mai uite de griji.

Dacă și voi vreți să vă inițiați în arta machiajului, puteți participa cu încredere la acest concurs și să puneți bazele unei frumoase cariere în domeniul modei!

În același timp, să îmi țineți și mie pumnii, poate reușesc să îmi împlinesc visul și să aduc zâmbetul pe chipul cât mai multor femei!

Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Multumesc. Daca ma clasez in primele 11 locuri, tine-te bine, pe tine o sa exersez :)

      Ștergere
  2. Mult succes.Sper sa reusesti sa iti indeplinesti visul.Eu nu sunt atat de indemanatica.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti doresc din toata inima sa reusesti. Din machiajele pe care le-am vazut pana acum se vede ca ai talent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru aprecieri. Sper sa reusesc sa ma clasez in primii 11.

      Ștergere
  4. Bafta multa! Cine stie? Maine-poimaine auzim de tine ca ai devenit un make-up artist profesionist!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sigur ai sa reusesti... doar esti atat de talentata! :))
    Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  6. Iti doresc din toata inima mult succes.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde