Treceți la conținutul principal

Cremă de mâini Giardino dei Sensi- Bacche di Goji

Cum unele cadouri de Crăciun au sosit mai devreme, altele au sosit mai târziu. Dar bucruia de a primi daruri este la fel de mare indiferent de momentul în care acestea sosesc.

Așa că la început de an, m-am trezit cu un pachet rătăcit de Moș în agitația sărbătorilor, pachet ce m-a surprins cât se poate de plăcut. Am primit un set de creme de la Giardino dei Sensi, dar astăzi vreau să vă vorbesc doar despre crema de mâini (știți cât de mult iubesc aceste creme)!




Este un produs natural, cu extract de goji, cu un miros divin. Cum scrie și pe ambalaj, după utilizarea acestei creme mâinile se simt învăluite de mii și mii de pupici aromați și catifelați.

Îmi place foarte mult consistența cremei, se absoarbe foarte repede în piele, hidratează și miroase foarte plăcut, a livadă înflorită în mai, miros ce persistă multă după aplicare.





Produsele Giardino dei Sensi sunt produse în Italia (de acolo a adus Moșul pachețelul), iar această cremă de mâini le-a detronat rapid pe toate celelalte preferate, devenind produsul lunii ianuarie!

Fresh, revitalizantă, catifelată și hidratantă, protejează mâinile foarte bine de gerul de afară! Ca să nu mai vorbesc de mirosul sublim pe care îl are; miros ce îmi înseninează ziua de fiecare dată când deschid tubul cu cremă.

Pentru mine este prima oară când intru în contact cu Giardino dei Sensi, dar pot spune că a fost o experiență minunată.

Recomand această cremă, dacă o găsiți prin țară nu ezitați să o achiziționați, face minuni.

Pe voi ce produse v-au cucerit la început de an!?

Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. 10 daca nu ai mainile foarte uscate. Cred ca la persoanele care fac cojite si au mainile foarte aspre nu fac fata produsele de genu.

      Insa pentru cele mai norocoase, ce au nevoie de o hidratare obisnuita, 10. Mai ales ca se absoarbe foarte repede, nu e grasa si miroase divin.

      Ștergere
  2. Inca sunt in cautarea cremei pentru mainile mele inasprite de frig...asa ca nu m-a cucerit niciuna...doar Nivea se ridica la inaltimea asteptarilor mele pana acum!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu ma inteleg bine cu Nivea. Cred ca as putea sa o aplic toata ziua si nu ma ajuta la capitolul hidratare. Imi place mult cum miroase si textura (la Nivea), dar nu imi hidrateaza mainile pe cat as vrea.

      Ștergere
    2. Am incrcat Neutrogena, este foarte buna. O folosesc mai ales cand plec la munte. Isi face treaba de minune. Si un mic secret, o folosesc si pentru hidratarea pielii coatelor :)

      Ștergere
  3. Nu am o crema preferata! Folosesc ce prin in mana. In aceasta perioada mainile au de suferit fiind expuse la temperaturi ridicate.
    As fi tare curioasa de aceata crema, in special de mirosul fructelor de goji.
    Chiar as avea nevoie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca miroase a fructe de goji sau a flori de fructe de goji... sau a altceva... cert este ca miroase divin. Pe mine una ma relaxeaza mult parfumul ei, ma face sa ma gandesc la copilarie si campii inflorite.

      Ștergere
  4. eu am cutiuta mea Nivea. e mereu langa mine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu folosesc Nivea pentru talpi. Pentru maine nu imi merge bine... :(

      Ștergere
  5. Cand vine vorba de crema de maini si citesc ca e buna, cumpar, de oriunde, indiferent cat costa. Am mainile foarte uscate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cand am probleme de genu cu mainile (mai ales dupa ce curat aragazul sau alte obiecte cu substante puternice) imi fac o masca din: o lingura miere de albine, o lingurita ulei de cocos si o lingurita ulei de migdale dulci si o aplic pe maini. Apoi le bag in manusi ca cele pentru vopsit parul si stau asa aprox. jumatate de ora. Clatesc cu apa calduta, aplic crema si efectul de hidratare este garantat!

      Ștergere
  6. Eu folosesc 'Eucerin' crema reparatorie, cu 5% urea. Este foarte buna cand ai mainile uscate si aspre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat Eucerin pana acum, dar am auzit numai lucruri bune despre ea. Merita testata! :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde