joi, 29 decembrie 2016

Review Gloves in a Bottle

Dacă și vouă vi se întâmplă ca iarna să vi se usuce pielea mâinilor, atunci citiți în continuare, postarea asta este pentru voi!

Iarna nu-i ca vara, asta cu siguranță știați deja, iar condițiile de mediu, printre care aș putea enumera vântul, frigul, zăpada, trecerile de la o temperatură la alta, usucă pielea, o fac aspră și lipsită de viață.

Eu pățesc așa în fiecare iarnă, mai ales acum, când începe să și ningă. De prin liceu tind să am în geantă o cremă hidratantă în anotimpul rece și o folosesc cât pot de des.

Anul acesta însă, am dat peste o soluție minune. Este vorba despre Gloves in a Bottle. Este o soluție cu absorbție rapidă, intrând în straturile de suprafață ale pielii. Astfel se crează un strat protector, ce menține hidratarea optimă a mâinilor. De asemenea, soluția este rezistentă la apă, ceea ce înseamnă că dacă vă spălați pe mâini, aceasta rămâne în piele protejând-o în continuare.Gloves in a Bottle poate fi utilizată în cazuri de eczeme, psoriazis, dermatite, probleme sau alergii ale pielii, piele uscată sau crăpată.

Soluția actionează ca un fel de mânuși, protejând pielea de substanțele chimice, anumite substanțe din produsele cosmetice, etc.

O singură aplicare durează până la 4 ore și este eliminată prin procesul natural de exfoliere a celulelor moarte.Produsul nu conține parfum (este inodor), nu este lipicioasă și nici grasă și cel mai important, este testată hipoalergenic.

Varianta de 60 de ml este cât se poate de practică pentru a fi luată în vacanță sau în geantă, având astfel un ajutor de nădejde la degetul mic!

Dacă și voi vă confruntați cu probleme ale pielii, nu doar deshidratare, puteți utiliza cu încredere Gloves in a Bottle. Le puteți achiziționa chiar de aici. (http://glovesinabottle.ro/ )

Voi ce cremă folosiți pentru a vă proteja pielea în sezonul rece?

8 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. E super! Eu mi-am uitat in vacanta crema pentru picioare acasa si am folosit-o pe asta. M-am indragostit de ea!

   Ștergere
 2. crema primita de la tine cu miros de trandafir e geniala ;)

  RăspundețiȘtergere
 3. Cand e rece afara la mine numai mainile sufera. Se inrosesc si le simt foarte uscate si din acest motiv nu ies din casa fara sa le dau cu crema.

  RăspundețiȘtergere