joi, 10 noiembrie 2016

Ziua Bloggerilor la Teatrul Masca

Teatrul Masca organizează luni, 21 noiembrie, ora 19.00, aV-a ediție a Zilei Bloggerilor. Cu această ocazie, bloggerii parteneri vor avea ocazia să vadă în premieră (înaintea publicului) spectacolul Nastasia, o tragi-comedie după operele lui G.M. Zamfirescu.

Nastasia aduce în prim-plan o poveste emoționantă, desprinsă din ciudata, fragila și caleidoscopica lume a mahalalei bucureștene- locul în care visele mor înainte de a se naște!

Nastasia și Luca, victime ale mediului în care s-au născut, cu speranța de a scăpa din mahalaua în care trăiesc prin iubire și muncă, vor fi prinse într-un joc al intrigilor, ce va ține publicul cu răsuflarea tăiată până la căderea cortinei!


Se va împăca Nastasia cu soarta?! Cum se vor alinia astrele spre neașteptatul și teribilul final?
Toate acestea le puteți afla sâmbătă, 26 noiembrie. Biletele online pot fi achiziționate începând cu 3 noiembrie, iar casa de bilete se va deschide pe 16 noiembrie.


Dacă ești blogger, iubești teatrul și arta, te poți înscrie să participi la avan-premieră la adresa dadalflorentina@gmail.com, persoană de contact Florentina Dadal. Invitația este de două persoane, așa că puteți face fericit pe cineva drag!

Emoție, iubire, intrigă- caleidoscop de trăiri și povești din alte lumi, dar atât de asemănătoare.

Lăsați-vă cuceriți de actori și trăiți povestea Nastasiei!


P.S. Pe noi ne găsiți la Teatrul Masca, cu chef de viață și de învățături.#Prindeți curaj și haideți să mergem la teatru!

Surse foto Teatrul Masca

12 comentarii:

 1. chiar interesanta piesa. Asteptam ca de fiecare, pareri dupa vizionare. Eu cel putin, nu voi putea ajunge

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt o mare iubitoare de teatru si nu am putut sa nu profit de ocazie. Abia astept sa vad piesa, punerea in scena... totul. Si cu siguranta revin cu impresii!

   Ștergere
 2. Super! Ce intaietate aveti voi bloggari, cate oportunitati. Eu nu pot ajunge, dar ca de fiecare data astept de la tine impresiile despre seara respectiva. Mi-as fi dorit sa vad si eu o piesa de teatri, dar asta este ne rezumam la ce avem.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si eu abia astept sa merg si sa vad punerea in scena. Iubesc teatrul de cand sunt mica si abia astept sa va povestesc si voua!

   Ștergere
 3. un eveniment frumos si interesant ,asteptam impresii

  RăspundețiȘtergere