Treceți la conținutul principal

Ivatherm Loțiune Micelară

În sezonul rece tenul are nevoie de îngrijire specială și hidratare din belșug. Vântul puternic, ploaia, frigul, toți acești factor de mediu usucă pielea și cresc sensibilitatea acesteia.

De asemenea trecerile bruște și frecvente de la frig la cald afectează tenul, fapt pentru care trebuie să fim mult mai atente la nevoile sale și să acționăm în consecință.

Pe lângă sfaturile devenite deja lait-motiv: beți lichide, dormiți suficient și mișcare din belșug, e nevoie să ne schimbăm și ritualul de îngrijire în sezonul rece.

Curățarea delicată a tenului, folosirea unor măști cu argilă și a unei creme hidratente, pot îmbunătăți aspectul pielii.

Astăzi o să vă vorbesc despre loțiunea micelară de la Ivatherm, loțiune ce o recomand atât pentru demachiere, cât și pentru îngrijirea tenului în sezonul rece.


Am descoperit acest produs acum aproximativ 2 luni și citind descrierea sa de pe site-ul Ivatherm, am rămas plăcut surprinsă de calitățile lui.

Un demachiant eficient, pentru ochi, buze și ten, cu efect de curâțare și împrospătare până și pentru cele mai sensibile tipuri de ten- deshidratare, cu dermatită sau rozacee. 

Pe mine când vine vorba de make-up, cel mai mult mă enervează partea ce ține de demachiere. Nu știu alții cum sunt, dar demachierea dura mai mult decât machierea, iar etapa asta mă scotea din sărite. Ca să nu mai spun când venea vorba să înlătur rimelul sau fardul de pleoape, că mă apuca groaza. Trebuia să freci, să te chinui și tot nu aveam parte de un rezultat 100% satisfăcător.


De când folosesc Ivatherm, pot spune că demachierea ochilor a devenit o treabă mult mai plăcută. Din 3-4 dischete din bumbac îmbibate cu loțiune pot înlătura și cel mai încăpățânat machiaj, fără să am ochii iritați după.

De asemenea, după ce utilizați loțiunea micelară nu e nevoie să vă clătiți fața. Eu totuși nu ignor acest pas, pentru că am un ten sensibil și prefer să mă asigur că este 100% curat.

Nu usucă pielea, o lasă catifelată la atingere, chiar hidratată. Cu toate acestea, vă recomand să utilizați după curățarea tenului cu loțiune micelară și o cremă hidratantă.

Puteți folosi Ivatherm Loțiune Micelară și în loc de tonic cu mare succes.

Produsul vine în cantiate de 250 ml, la aproximativ 40 de lei. Acum am văzut pe site-ul Ivatherm că sunt reduceri, așa că puteți arunca o privire aici dacă vă place acest produs. Preț nou- 33 lei.

Voi folosiți produse Ivatherm, ce părere aveți despre ele?


Comentarii

  1. Chiar nu am folosit acest brand. Folosesc de mult timp produsele de la Bioderma. Dar, nu vad rezultatele, sincer! Si eu am citit, m-am uitat prin farmacii de ofere si ma tenteaza sa-mi achizitionez apa micelara de la Yvatherm. Am auzit pareri bune despre ei. Automat rezultatele sunt diferite de la persoana la persoana. Si eu am o problema cu demachierea. Ma deranjeaza rimlul ca folosesc unul rezistent la apa si sa vezi atunci. O sa mai revin sa te intreb cate ceva despre ea, ma gandesc serios sa o achizitionez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place foarte mult si iti spun sincer ca am fost reticenta in privinta ei. Primul tub nu l-am cumparat, l-am primit la o revista. Dar mi-a placut atat de mult, ca acum am si varianta full-size. Demachiaza foarte bine, mai ales zonele sensibile. Putina lotiune pe discheta de bumbac, tinuta 10 secunde pe pleoape, apoi demachierea e simpla ca si cum ai spune peste.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Pana acum cateva luni nici eu, dar pot spune ca primeste 10 cu plus la capitolul demachiere. Mai ales pentru zona sensibila a ochilor si a buzelor.

      Ștergere
  3. Nu am folosit pana acum Lotiunea Micelara de la Ivatherm..o am pe cea de la Nivea. Dar pentru ca nu prea ma machiez acum, ca sunt foarte mult timp acasa cu fetita, chiar nu stiam ca si cei de la Ivatherm au apa micelara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu o folosesc si pentru demachierea zilnica, de toate noxele si substantele poluante din aer. La sfarsitul zilei, ramane discheta demachianta aproape gri. Nu mi-as fi imaginat ca poate fi atata mizerie, poluare si praf in aer.

      Ștergere
  4. La inceputul anului am descoperit produsele Ivatherm si lotiunea micelara este preferata mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curata foarte bine, de demachiat nici nu mai vorbesc. Ceea ce este super! :) Cred ca o sa imi iau si un fond de ten de la ei.

      Ștergere
  5. Cu siguranta isi merita toti banii. :*

    RăspundețiȘtergere
  6. eu il folosesc pentru demacherea ochilor pentru ca nu ma machiez mult dar imi fac ochii pentru ca imi place sa /i scot in evidenta si seara de seara ma demachiez si ma spal pe fata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este foarte bun pentru ochi. Nu irita, demachiaza repede si eficient.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde