Treceți la conținutul principal

Fond de ten Joviale- Ivatherm

De ceva timp tenul meu a devenit destul de capricios și sensibil, făcând "fițe" la majoritatea fondurilor de ten.

Dintre cele pe care le aveam și le utilizam în mod frecvent, nu mă mai împăcam cu niciunul, așa că de aproximativ 1-2 luni am tot studiat și căutat un fond de ten pentru tenul sensibil.

În cele din urmă am avut de ales dintre Ivatherm și La Roche-Posay, iar câștigătorul a fost Joviale de la Ivatherm!


Acest produs vine în 3 variante de culoare: 01, 02 și 03. Eu am nuanța 01 și pentru a mă putea decide asupra acesteia am testat 01 și 02, pe pielea gâtului și față, apoi am făcut comparația la lumina zilei.

Mi-a plăcut mai mult Joviale pentru că a fost mai ușor de aplicat, este fluid și poate fi ușor de "construit" (pot aplica 2 straturi de fond de ten, pentru a acoperi cât mai bine imperfecțiunile tenului). De asemenea, nu conține parabeni și nici parfum.

Faptul că vine în recipient de sticlă, cu pompiță este un mare plus pentru mine (produsele cosmetice se păstrează mult mai bine în vase din sticlă).

Acest fond de ten asigură machiajul uniform și natural pentru toate tipurile de ten, corectează imperfecțiunile reliefului și coloritul pielii. Acoperirea este impecabilă, conferind pielii un aspect satinat, având o formulă energizantă și hidratantă. Având factorul de protecție 25, protejează tenul împotriva efectelor nocive ale radiațiilor solare.


Conține ulei de jojoba, vitamina E, provitamina B5 și alfabisabolol, ingredient cu proprietăți calmante și bacteriostatice.

Ca orice alt fond de ten, vă recomand ca înainte de a îl aplica să aveți tenul exfoliat și bine hidratat. Pentru o acoperire mai bună, puteți folosi un conceler pentru a acoperi cearcănele sau alte mici imperfecțiuni.

Eu prefer să aplic acest produs cu pensula pentru fond de ten (din fibre sintetice) și să îl fixez cu o pudră translucidă (NYX sau Kiko).

Vă las mai jos și o poză cu mine, purtând produsul Joviale.


Rezistă foarte bine pe ten, pe parcursul zilei nu este nevoie de reaplicări ori retușuri, este destul de rezistent la transfer și nu este nevoie de mult produs (max. 3 pompițe) pentru a acoperi întrega față.

Din punctul meu de vedere primește 10 cu plus, cu mențiunea că dacă vreți să îl folosiți la evenimente unde se fotografiază cu bliț, având un SPF atât de mare, pozele nu vor ieși prea bine.

Dacă aveți tenul sensibil, este un fond de ten minunat, lejer, ușor de aplicat, ca o a doua piele.

Produsul este aproximativ 70 de lei pentru 30 de ml, însă la Farmacia Tei îl puteți achiziționa cu 50 lei!

Și acum că am găsit un fond de ten potrivit, putem începe o mini-serie de machiaje pentru sărbători, nu credeți!?

Comentarii

  1. In poza tenul arata impecabil. In mod sigur realitatea este si mai buna. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Mi=a placut tocmai faptul ca nu are aspect de masca. Este lejer si natural, cu o acoperire foarte buna.

      Ștergere
  3. Multumim mult Ama pentru articol. Cum ti-am spus si tie, nu esti singura. Eu de aproximativ doua luni ma "bat" cu diferite probleme ale tenului meu. Ba iritatii, ba cosuri in zona gatului, ba mancarimi, ma sunt de suprafata, ba in interior m-au disperat. Am schimbat "n' produse si degeaba. Nu mi se pare o imbunatatire de nici-un fel. Voi urma sfatul tau si voi incerca sa vad daca gasesc disponibil la vre-o farmacie in jud Gorj niste monstre din fiecare nuanta sa ma pot decide care mi se potriveste mai bine tenului meu. Maine ma duc in cautarea lor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu una nu imi explic ce s-a intamplat, am zis sa ajung si pe la un dermatolog ceva. Vad acum cu fondul asta de ten cum evolueaza treburile.

      Ștergere
  4. Dupa cum arata pe tenul tau cu siguranta este foarte bun. Eu nu am probleme cu tenul si cu toate acestea am citit cu placere articolul. Am o prietena cu ten sensibil si am sa o pun sa citeasca acest articol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dermatologii recomanda ca personale cu ten sensibil sa nu foloseasca fond de ten, sau daca il utilizeaza sa o faca doar la evenimente (adica foarte rar). Cele mai bune "fonduri de ten" sunt cele tip crema, cum ar fi Avene Couvrance si La Roche-Posay.

      Ștergere
  5. eu nu folosesc fond de ten decat atunci cand ma duc la vreun eveniment ,zi de zi nu folosesc dar cunosc produsele Ivatherm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu il folosesc in fiecare zi. Dar nici doar la evenimente. Cand am chef sa ma machiez, ma machiez! :) De fondul asta de ten sunt foarte multimita.

      Ștergere
  6. Hei, doar on-line poate fi cumpărat? În ce farmacii îl mai găsim? Merci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Eu le-am gasit in Farmacia Tei, Sensiblue si Donna- doar ca acolo sunt mai scumpe fata de Farmacia Tei :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde