Treceți la conținutul principal

Black Friday la Bottega Verde

Astăzi am avut plăcerea să particip la un eveniment organizat de Bottega Verde, într-un loc simpatic, primitor și cochet- SanThe Fitoceainărie.

La eveniment au fost prezente mai mulți bloggeri din București și cu ocazia aceasta, am desenat frumusețea, pe șabloanele oferite de ilustratorul Liliana Arnăutu!



De asemenea, am aflat câteva lucruri importante, unul dintre ele fiind legat de Black Friday:

- reducerile se vor aplica tuturor produselor aflate pe site
- campania de reduceri se va derula în 2 weekenduri: 12-13.11.2016 și 19-20.11.2016
- reducerile vor fi de până la 80%


Despre produsele Bottega Verde, eu am mai vorbit aiciaiciaici și aici.

La fiecare comandă, dacă alegeți să donați 5 sau 25 de lei din valoarea totală a comenzii, contribuiți la salvarea mediului, fiecare donație fiind egală cu plantarea unui copăcel- la schimb primiți un magnet sau o trăistuță pictată de Liliana Arnăutu.


Întâlnirea a fost una constructivă, am aflat informații utile și am cunoscut oameni frumoși, pasionați de ceea ce fac. Plus că ne-am distrat colorând și savurând cel mai gustos ceai. Cu siguranță calitatea produselor Bottega Verde se observă și în cea a oamenilor care le promovează și utilizează. Grija deosebită față de oameni și natură face din acest brand unul dintre preferatele mele.

Eu una vă recomand din toată inima produsele lor. Și dacă sunteți în căutare de cadouri pentru cei dragi, eu zic să profitați de super ofertele de Black Friday. Puteți intra pe http://www.bottegaverde.ro/  și să vă alegeți deja preferatele!

La finalul întâlnirii am fost surprinsă și cu un mic cadou, dar despre el vă povestesc într-o altă postare!









Curioase de ce este în punguța cadou?!

Comentarii

  1. da, normal. Mi-as dori sa imi cumpar si eu ceva de la ei cu ocazia acestor reduceri

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Dupa testare- sau chiar mai repede, o sa dezvalui si ce e in pachetelul cadou :)

      Ștergere
  3. Eu am avut o prima comanda la ei! Am ramas impresionata de calitatea produselor. De reducerile masive de pana la 80%, aflasem de la o prietena care este innebunita dupa produsele lor. Insa, sunt curioasa de stocul pe care il vor avea in zilele promotiilor. De obicei, dupa cateva zeci de produse alocate dintr-un stoc se si epuizeaza si ramai si te uiti lung la ce puteai cumpara cu o suma mult mai mica si ce aveai nevoie, dar nu mai este. In schimb, ma bucur ca reducerile se vor aloca la toate gamele de produse, acum sper sa fie reduceri mai mari la cele mai uzuale. Asteptam sa vedem si ce cadout ai primit de la Bottega.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desi am raspuns cu intarziere si intre timp am dezvaluit si ce cadouas am primit, sunt curioasa de comanda pe care o lansezi pentru Black Friday!

      Ștergere
  4. De Black Friday voi da si eu prima comanda.

    RăspundețiȘtergere
  5. Au produse minunate. Sper sa comand si eu ceva. <3

    RăspundețiȘtergere
  6. mi/ar face placere sa incerc ceva de la ei am auzit foarte multe lucruri bune despre produsele lor dar nu fac cumparaturi online ,in magazine se gasesc,stii ceva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se gasesc momentan doar in farmaciile Help Net- o gama totusi destul de restransa. Din cate am inteles, planuiesc ca in 2017 sa se extinda.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde