Treceți la conținutul principal

Schiller, vanilie neagră și Casa Artelor

E plin de evenimente culturale (și nu numai weekend-ul acesta), așa că încerc să mă împart în așa fel să pot ajunge la toate.

Două dintre cele mai dragi evenimente au loc sâmbătă- Noaptea Albă a designerilor,  despre care am mai vorbit și aici și concertul Schiller- I feel you!

Deși diferite, ambele au loc în clădiri cu o istorie bogată, cu un design încântător, drept pentru care e nevoie de o ținută pe măsură, cu detalii care să facă diferenț!


Așadar, am ales să "port" un parfum floral, dulce, care să îmbie la visare- Vanilie Neagră, de la Bottega Verde.

Este un parfum feminin, dulce, misterios, elegant- completează de minune ținuta aleasă de mine. Clasica little black dress, cu perle sidefii, o pălărie elegantă și pantofi din piele întoarsă...

Ce altceva putea întregi ținuta dacă nu un parfum cu iz interbelic, asemenea clădirilor în care au loc evenimentele serii?!

Având în compoziție vanilie neagră, mosc, cafea și flori de orhidee, este potrivit unei femei elegante, misterioase, visătoare, dar puternice în același timp!

Dulce și rafinat în același timp, cucerește prin simplitate- așa cum ar trebui să o facă și o femeie adevărată.


O singură pulverizare deschide porțile unei lumi de basm, cu arome îmbietoare, caracterizată de eleganță, frumusețe și mister. Potrivit sezonului rece, fiind caracterizat de căldura-i și dulceața ca un balsam pentru spirit, poate transforma orice ținută în una de poveste.

Asemenea zicalei cum că esențele tari stau în sticluțe mici, Vanilie Neagră nu se dezminte și oferă în 30 de ml o adevărată poțiune magică!

Deși poate fi purtat oricând, recomand să vă folosiți de puterile fermecate ale acestui parfum la ocaziile speciale, unde cu siguranță vă va scoate din anonimat.

Spre deosebire de Cenușăreasa care și-a lăsat în urmă condurul din cristal, femeia care alege să se învăluie în Vanilie Neagră, va lăsa în urma-i un caleidoscop de trăiri și un amestec de culoare și parfum de neuitat!

Misterioasă și intrigantă ca o orhidee, delicată și îmbujorată ca piericile scăldate în razele soarelui, savuroasă ca o cafea proaspătă și unduindu-se ca păstăile de vanilie în adierea vântului, femeia aceasta nu are cum să rămână neremarcată! Prezența ei întoarce capete, stârnește zvonuri și dacă am fi pe vremea regilor, ar provoca dueluri!

ATENȚIE ÎNSĂ!!! Nu oricine poate purta acest parfum! Trebuie să vină mănă în mănă cu atitudinea potrivită și o ținută pe măsură. "Asortat" unui training sau mersului la supermarket, va garanta eșecul.

Puteți citi mai multe despre parfum aici, iar eu am fugit la eveniment!

Și pentru că cei de la Bottega Verde sunt cât se poate de darnici, vă fac si voua, dragi cititori, un cadou: aveți 10% reducere la orice comanda dacă folosiți codul LESS înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de reducere.  

Comentarii

  1. Eu eram curioasa sa vad si tinuta pe care ai abordat-o in aceasta seara, dar o sa ne arati tu poze. Vreau sa mai dau si eu o comanda la cei de la Bottega, nu stiu ce sa zic de parfum. Nu comand daca nu stiu cum miroase. Dar imi place sticluta! Distractie placuta si asteptam impresii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, vine si postarea cu impresiile de la evenimente. Parfumul are un miros dulceag, vanile, cafea si orhidee. E greu de descris si dupa cum spui si tu, cel mai sigur e sa il mirosi inainte :) Sticluta este minunata, e o dragalasa.

      Ștergere
  2. Doamne numai cand citesc deja ii simt mirosul. Cred ca este bestial.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miroase foarte bine... si are un je ne se qua ce ma duce cu gandul la baluri mascate, regi, regine si Paris!

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. In cazul lui se potriveste de minune zicala cum ca esentele tari se tin in sticlute mici <3

      Ștergere
  4. Imi place vanilia indiferent de unde vine mirosul: din bucatarie de la o prajitura, din baie de la un gel de dus sau de la un parfum.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place vanilia indiferent de unde vine mirosul: din bucatarie de la o prajitura, din baie de la un gel de dus sau de la un parfum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt mare fana vanilie. Se spune ca mirosul ei este relaxant si ca produce o stare de bucurie :)

      Ștergere
  6. Ador vanilia. Ai dreptate..mirosul xe vanilie se asorteaza cu o tinuta pe masura

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca miroase divin, mai ales ca eu sunt o iubitoare mare de vanilie. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai mirosit parfumuri/produse ce aveau la baza vanilia, dar asta este cel mai fain din cate am "cunoscut" pana acum.

      Ștergere
  8. Parfumul ca parfumul, dar mie imi place mult colierul.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde