miercuri, 12 octombrie 2016

Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs, ediția a-V-a

Cu mare bucurie și plăcere, vă anunț că sunt blogger oficial al celei de a cincea ediții a Nopții albe a creatorilor și designerilor de produs!

Evenimentul va avea loc în data de 22 octombrie a.c., la Centrul Cultural Casa Artelor (Blv. Mircea Vodă, nr. 5) din București, între orele 19.00-04.00.


Conform cominucatului de presă pus la dispoziție, noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs "este un eveniment-expoziție ce invită creatorii de produs, designerii de produs și publicul acestora la Centrul Cultural “Casa Artelor”, un spațiu de consum de cultură adecvat pentru a încuraja interacțiunea lor și a genera astfel networking şi inspiraţie. 

Ediția de anul acesta a Nopții albe a creatorilor și designerilor de produs este finanțată de Ministerul Culturii și se desfășoară exclusiv în București, centru al manifestărilor cultural-artistice. Bucureştiul şi respectiv Centrul Cultural “Casa Artelor” devin punctul zero al industriei creative româneşti pe 22 octombrie. Intrarea în cadrul evenimentului este gratuită

Proiectul Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs este realizat de echipa Asociației Atelierul de Creație, organizație non-profit ce susține, de mai bine de cinci ani, abordările alternative de prezentare în spații noi de consum de cultură. Prin implicarea sa activă în dezvoltarea industriei creative, asociația reușește să promoveze valorile contemporane ale culturii românești."


Dacă sunteți interesați de eveniment și vreți și voi să participați, dați join evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/687833798043423/

Hashtag-ul evenimentului este #blanchenuit

Mai multe despre eveniment și bloggerii oficiali puteți citi aici.

Eu abia aștept să particip la eveniment și dacă vreți să ne cunoaștem, vă aștept la Casa Artelor, pe 22 octombrie!


13 comentarii:

 1. Multumesc pentru invitatie,o sa va insotesc virtual,sa fie frumos !asteptam postarile.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu mare drag! Evenimentul acesta clar nu o sa il mai ratez.

   Ștergere
 2. Abia astept sa vad postarile si pozele dupa. Pacat ca nu sunt din Bucuresti.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si eu sunt curioasa... cred ca o sa fie plin de tot felul de minunatii!

   Ștergere
 3. Ce faain! Ai emotii? Ce vei face acolo? Sper ca o sa ne povestesti, mai ales noua, cele care nu avem cum sa ajungem pe acolo...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Merciiiii! Mai, am avut emotii pentru celelalte evenimente si nu am putut sa ajung la ele, asa ca acum stau chill. O sa admiram standurile cu creatii, pozam, intervievam si apoi postam :)

   Ștergere
 4. Sa ne povestesti si noua cum a fat si ce ti-a placut si bineinteles sa faci multe poze.

  RăspundețiȘtergere
 5. Sa ne povestesti si noua cum a fat si ce ti-a placut si bineinteles sa faci multe poze.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu siguranta o sa fac multe multe poze. Sper sa nu imi ramana gandul la multe lucrusoare...

   Ștergere
 6. In primul rand felicitari..si abia astept sa vedem poze. Din pacate nu am cum ajunge, dar cu siguranta ne vei povesti tu :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sigur o sa povestesc tot-tot, cu detalii si multe fotografii <3

   Ștergere