Treceți la conținutul principal

Miss Sporty Wonder Collection

După cum am promis, revin cu review-ul pentru rujurile Wonder Smooth de la Miss Sporty. Eu le-am găsit in DM (se mai pot găsi în Kendra și Carrefour) și pentru că iubesc nuanțele de roșu, m-am decis asupra nr. 301, Cherry Cape.


Colecția Wonder cuprinde 14 nuanțe de rujuri și 4 de oje. M-am rezumat momentan doar la a testa rujurile.

Miss Sporty este prima marcă de cosmetice pe care am testat-o (asta prin școala generală). O tot băteam pe mama la cap ca vreau și eu un ruj și până la urmă m-a dus într-un magazin unde se vindeau mai multe cosmetice și m-a pus să aleg. M-am îndreptat spre standul Miss Sporty nu pentru că știam brand-ul, ci pentru că m-a atras prin design. Frumos colorat, cu fete vesele și simpatice- iar pentru o puștoaică asta spune tot. Pe vremea aia mi-am ales un ruj nude care mirosea a pepene galben. Mai mult îl mâncam de pe buze, dar o perioadă am fost cel mai fericit copil din lume.

Mi-am tot cumpărat cosmetice de la ei (mai ales oje, luciuri de buze, rujuri) pentru că au un preț bun, un design frumos,  cu o calitate bună. O perioadă au dispărut de pe piață (cel puțin la mine în oraș), dar de aproximativ câțiva ani au revenit.

Nu prea se bucură ei de mare succes sau mediatizare, însă pentru mine au rămas brandul de suflet. Cele puțin lacul de unghii numai de la ei îl cumpăr...

Când am văzut că au lansat o nouă colecție (cu super-eroine), care apropo, are un design adorabil, mi-am zis că trebuie să le testez și eu- iar voi m-ați convins să o fac!


Mi-am ales o frumoasă nuanță de roșu și de vineri îl tot testez... Concluzia este că îi dau un 10 cu plus.

Se aplică foarte ușor pe buze, are o consistență cremoasă, cu un miros plăcut. Rezistă destul de bine pe buze, am mâncat și băut purtând acest ruj și a fost nevoie de o singură reaplicare pe parcursul unei zile.

Culoarea este intensă, lucioasă (dacă vă plac rujurile mate această colecție nu este pentru voi), cu particule sclipicioase.

Pentru a îl îndepărta de pe  buze este nevoie de utilizarea produselor de demachiere.

Ambalajul este foarte haios, mă duce cu gândul la adolescență, veselie și lipsă de griji.

Rujulețul costă 12 lei și vine într-o cantitate de 10 g.

Toată gama o puteți vedea mai jos:


Mie mi-au mai plăcut numerele 101, 500, 400 și 401.

Voi aveți produse Miss Sporty? Dacă încercați rujurile din gama Wonder Smooth să îmi spuneți cum vi se par!



Sursă foto 3

Comentarii

  1. Eu nu stiam de acest brand. Ti-am zis de atunci de cand am vazut nuantele ca sunt superbe si sigur sunt stricate sau expirate la 12 lei. Mi se pare extrem de putin pentru un ruj asa frumos. Eu am crezut ca este 30-40 de lei cel putin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miss Sporty a avut mereu produse cu un pret mic. Din cate stiu eu brand-ul e dedicat adolescentelor. Poate se gandesc ca stai mai prost cu banii ca adolescent. Desi mie una mi se pare un pret just pentru un ruj.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Si mie mi-a placut mult. Doar ca am mai ochit vreo 2... cred ca le iau pe pe alea!

      Ștergere
  3. Am ramas fixata de o perioada numai pe rujurile si ojele Melkior.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu chiar nu stiam de aceasta marca de rujuri..deci nu le-am folosit. Dar recunosc ca arata foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de ani buni pe piata... de fapt de prin anii '90. Mie imi sunt tare dragi, le recomand din toata inima. E drept ca nu sunt cosmetice profesionale si nu as sfatui pe nimeni sa isi realizeze un machiaj pentru un eveniment doar cu produse Miss Sporty, dar pentru un machiaj lejer, sunt cat se poate de potrivite.

      Ștergere
  5. Am produse Miss Sporty, sunt minunate! Pretul este unul bun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac. Ojele rezista mult, se aplica usor si au o gama variata. Lacul lor de unghii imi este cel mai drag. Iar rujurile si gloss-urile sunt adorabile. Mai ales rujurile din colectiile mai vechi, care miros a pepene galben.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde