duminică, 16 octombrie 2016

Milani Lipstick in Velvet Merlot

Cunoscuții mei deja știu că dacă vor să îmi facă o surpriză ori un cadou este suficient să îmi cumpere cosmetice, bijuterii sau genți!

Și cum în weekend am fost într-o vizită drăgălașă la ai mei, am primit în dar mai multe cosmetice, printre care și un ruj de-a dreptul minunat de la Milani.


Este vorba despre gama Color Statement, nuanța 50- Velvet Merolot pentru că e toamnă și se acceptă să purtăm vinul chiar și pe buze!

După ce am testat rujul și mi-am dat seama că îl ador, am făcut puțină muncă de cercetare în privința firmei și am descoperit că brand-ul Milani este unul italienesc, inspirat de forfotul și caleidoscopul de culori și texturi ale orașului Milan.

Un alt lucru ce mi-a plăcut a fost faptul că produsele lor se găsesc într-o varietate foarte mare de culori- au până și rujuri mov!

Se pare că am o atracție față de cosmeticele italienești, ținând cont ca alte două firme preferate (Kiko și Pupa) își au originea în aceeași țară.Ambalajul este simplu dar sofisticat în același timp- pe mine mă duce cu gândul la bijuterii și lux, fiind de un auriu lucios.
Rujul se aplică ușor, având o textură fină și un miros discret, plăcut. Rezistența aș spune că este una medie spre mare, hidratând însă buzele. Pentru mine acest aspect este un plus, căci nu suport rujurile care usucă buzele.

Prețul este aproximativ 30 de lei, iar această gamă numără 22 de nuanțe.

Recomand aceste rujuri, m-au impresionat încă de la prima utilizare (deși nu aș fi crezut asta). Sunt ideale pentru a fi purtate de zi cu zi, ușor de aplicat pot fi folosite de oricine, iar gama variată de nuanțe este un plus. Puteti pune în practică chiar acum ghidul de alegere a rujului perfect despre care vorbeam în această postare și să alegeți culoarea ideală pentru voi!

Dacă întrebări sau consiliere în privința alegerii culorii perfecte, vă stau cu mare drag la dispoziție.

Întreaga gama poate fi vizualizată aici.

10 comentarii: