joi, 13 octombrie 2016

Home is where my cat is!

Pentru mine acasă e un întreg caleidoscop de trăiri, momente, persoane și amintiri! Dacă ar fi după mine, cam jumătate din timpul pe care îl am mi-ar plăcea să îl petrec acasă- de fapt dorința mea cea mai arzătoare ar fi să îmi pot găsi un job care să îmi permită să lucrez de acasă!

Și pentru că de aproximativ 6 luni am plecat de nebună în lume, cu soțul și un blănos, pot spune că acasă e acolo une e inima (pisica) mea- asta o spun și magnețeii pe care i-am așezat la loc de cinste pe frigider.
Inima mea e împărțită în două, pentru că am ... 2 case! Aici și la Focșani. Când sunt la Focșani îmi e dor de București și invers, însă nu locațiile contează, ci oamenii.

Plăcându-mi atât de mult să stau pe acasă, stona.ro (care apropo, și-a lansat de curând și site) mi-a ridicat la fileu o super-provocare: Cum îmi place să-mi petrec timpul acasă.

La prima citire, pare ușoară provocarea, însă când mă așez în fața tastaturii am un blocaj- pentru că îmi vin atât de multe în minte și nu le pot ordona.


Acasă îmi place să bucătăresc și să prăjituresc, să experimentez și să inventez tot soiul de bunătățuri pentru cei dragi...


Acasă îmi place să croșetez și să creez decorațiuni pentru casă și blănoși...


... să mă relaxez bând o ceașcă cu ceai aromat și citind o carte bună. Acasă îmi place să mă joc cu pisicii mei și să mă prostesc cu soțul meu!

Pentru noi acasă nu e neaparat un loc, ci un sentiment- de pace sufletească, iubire, liniște și împăcare. Timpul petrecut acasă, unul lângă celălalt, fugărindu-ne prin casă sau stropindu-ne cu apă, cu Heffy țopăind mirat în jur și pupicii de după reprezintă împlinire! Ca să nu mai vorbim de somn! Nimic nu se compară cu un somn bun, în patul de acasă.Acasă îmi place să îmi petrec timpul uitând de griji și iubind- viața, blănoșii, oamenii și programând noi aventuri prin țară (sau șotii).

Dacă sunteți curioși ce drumeție am pregătit, ei bine, ne găsiți la Zilele Porților Deschide organizate de Stona, eveniment la care va fi prezent și Lorand Soares Szasz în calitate de invitat special!

Vouă cum vă place să vă petreceți timpul când sunteți acasă?! Și la cine vă stă gândul când sunteți departe de EA?!13 comentarii:

 1. De fel sunt din Suceava, iar de vreo 8 ani locuiesc in Bucuresti. Trebuie sa recunosc ca si eu ador sa fiu acasa. Si cand merg in concediu, simt lipsa casei. Acasa pot face tot ce imi trece prin cap..cel mai mult imi place sa petrec timp cu fetita si sotul..sa ne prostim si sa radem ore in sir ( fetita e un mare circar). Atunci cand sunt plecata imi sta gandul la florile mele si la patul meu :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cred ca va amuzati pe cinste toti trei! Sa stii ca si mie imi este dor de patul meu- parca nicaieri nu se doarme mai bine ca in patul de acasa!

   Ștergere
 2. Doamne ce ine este acasa si ce bine ma simt in mijlocul familiei mele. Tot timpul am ceva de facut, stand la casa particulara tot timpul am ce face. Iubesc locul aceste, este locul unde m-am nascut si unde voi ramane pentru totdeauna.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mare adevar- acasa mereu se gaseste ceva de facut! Plus ca nimic nu se cumpara cu starea de bine pe care "acasa" o ofera.

   Ștergere
 3. Acasa imi place sa lenevesc intr-un balansoar, cu o cafea aromata si o carte buna!

  RăspundețiȘtergere
 4. Cu o comedie buna si chipsuri.

  RăspundețiȘtergere
 5. Acasa e locul unde te simti cel mai bine.

  RăspundețiȘtergere
 6. Acasa e locul unde te simti cel mai bine.

  RăspundețiȘtergere
 7. Asa e ,cel mai bine te simti cand esti acasa.

  RăspundețiȘtergere