Treceți la conținutul principal

Handsom Monk & my BFF

Recunosc că vroiam să fac altă postare inițial, dar a fost o zi mult prea faină ca să nu vă vorbesc despre ea...

După foarte mult timp, m-am revăzut cu my BF și pe lângă faptul că a fost o zi splendidă afară, ne-am plimbat și distrat mai ceva ca-n tinerețe!

Ne-am făcut plinul de cafea aromată la Handsom Monk Coffee, apoi ne-am clătit ochii prin mall (dar vă spun sincer că pentru shopping așteptăm reducerile).


Ne-am savurat cafeluțele pe terasă- ar fi fost păcat să nu profităm de soarele călduț de toamnă și am depănat amintiri. Prin școala generală lumea credea că suntem surori... Cred că și după atâția ani tot am putea juca farsa asta.

După am dat o fuguță pe la Dichisar, unde era cumplit de aglomerat, dar plin de lucrușoare minunate. Nu am stat prea mult pe acolo pentru că detest spațiile mici și aglomerate, însă mi-a rămas gândul la foarte multe chestiuțe... Am plecat totuși cu 2 magneței (deși mi-aș fi luat și din ăia mai mulți).


Și mi-a mai rămas gândul la niște superbități... lucrate din lemn și fildeș, cu un design extrem de elegant! Este vorba despre accesorile pentru păr de la Hairoin Shop. Ia aruncați o privire la acest minunat ac de păr!


Mi-au mers direct la inimă, dar prețul era puțin cam piperat pentru portofelul meu la acest moment. Le-am luat însă în vizor și le-am adăugat în wishlist.

Și ca să fie lista completă, am mai adăugat și o geantă cam ca aceasta... (de la Bookleta)

... și câteva bijuterii (de la EmilyRay), că altfel nu aș fi fost eu!


P.S. Nouă rezoluție- nu mai merg pe la târguri... prea multe lucruri faine, prea puțini bani!

Care-i accesoriul vostru preferat toamna asta?!

Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Si mie mi-a placut tare mult. E chic, plus ca nu prea am mai vazut modele de genul.

      Ștergere
  2. Imi place rau genuta. Eu prefer sa nu ies din casa cand nu am bani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-a placut geanta... mi-a ramas mintea la ea. Doar ca erau cam scumpisoare. Sti ce spui la faza cu iesitul, dar eu sunt masochista, nu ma pot abtine :)

      Ștergere
  3. Chiar semanati parca sunteti surori, iar lucrusoarele care ni le-ai aratat sunt de vis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand eram mai mici semanam si mai mult... chiar treceam ca surori si ne placea sa mai pacalim lumea pe tema asta. Lucrusoarele sunt superbe, imi pare rau ca nu mi-a dat prin cap sa fac o selectie ceva mai amanuntita, sa va bucur si pe voi cu tot ce am vazut.

      Ștergere
  4. Ce frumoase sunteti! Si intr-adevar semanati. Magnetii sunt adorabili :)
    Nu am accesoriu preferat deocamdata pentru toamna, dar am inceput sa decorez putin prin casa. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pfff... sa stii ca si eu am idei pentru decorat casa. O sa profit ca de saptamana asta o sa devin oficial somera sa caut ghinde, castane si alte dragalasenii prin parc, sa aduc din frumusetea toameni si in casa. Ceva idei faine pentru decor?!

      Ștergere
  5. Bijuterii,gentuta,etc.etc. totul este deosebit si minunat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-au frant inima. As fi plecat cu putin din tot ce am vazut acolo. Insa cel mai mult si mai mult mi-au placut ilustratiile.

      Ștergere
  6. Eu am crezut ca e sora ta ;) eu nu prea merg la targuri ca tentatia e foarte mare iar acum am alte planuri cu banii.. geanta e bestiala

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cand eram mici, semanam si mai mult! Ne placea sa pacalim lumea :)) Stiu ce vrei sa spui cu targurile, dar eu nu ma pot abtine. De multe ori imi pare rau si mie ca merg, pentru ca vad o multime de lucruri si nu imi permit tot ce vreau. Dar macar imi mai clatesc ochisorii :)

      Ștergere
  7. FOARTE FRUMOASA GENTUTA. nICI MIE NU-MI PLAC LOCURILE AGLOMERARATE SAU UNDE SUNT MAI MULT DE 5 OAMENI LA RAND LA O CASA DE MARCAT.

    RăspundețiȘtergere
  8. FOARTE FRUMOASA GENTUTA. nICI MIE NU-MI PLAC LOCURILE AGLOMERARATE SAU UNDE SUNT MAI MULT DE 5 OAMENI LA RAND LA O CASA DE MARCAT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gentuta, pantofii, bijuteriile... totul era de vis. Dar ATAT de aglomerat ca simteai ca te sufoci si abia apucai sa vezi ceva cum trebuie. Astept editia de iarna, sunt tare curioasa ce minunatii o sa mai vad.

      Ștergere
  9. Toamna imi plac esarfele- simple, colorate, lungi, esarfe sa fie.

    RăspundețiȘtergere
  10. imi place mult colierul ,este foarte sic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveau si cu puf de papadie si tot felu de alte flori... mi-a placut si mie conceptul lor- original. Plus ca am inteles ca fac pandantive de genul si cu florile clientului. Asa ca daca aveti flori presate, pot deveni usor pandant :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde