Treceți la conținutul principal

Tradiția merge mai departe cu Apidermin

Povestea albinuțelor de la Complexul Apicol Veceslav-Harnaj a început în 1957, ca un proiect a profesorului Veceslav Harnaj și câțiva iubitori de albine.

De 50 de ani povestea continuă, crescând pe zi ce trece tot mai mare și mai frumoasă, cu produse fel de fel, adaptate nevoilor românilor, având la baze ingrediente naturale, din stup și multă dragoste.


În familia mea, cremele Apidermin sunt tare îndrăgite și păstrate la loc de cinste. Încă de când au apărut primele creme, bunica și străbunica le-au apreciat și folosit cu mare plăcere, rămânând până astăzi, cremele lor de față preferate.

De când mă știu, pe măsuța de toaletă din casa bunicilor, stătea o cutiuță cu Apidermin, iar dimineața și seara mă uitam cu fascinație la ele cum se îngrijesc și așteptam cu nerăbdare să cresc mare și să le imit.

Astăzi, pot afirma cu mândrie că de patru generații în familie noastră se folosesc cremele Apidermin cu drag și consecvență.


Ca adevărate româncuțe, iubitoare de frumos, tradiții și produse made in România, produse făcute cu dragoste și pasiune, produse cu tradiție și istorie în spate, vă recomandăm din toată inima produsele de la apidermin!


Străbunica vă recomandă să nu uitați ca indiferent de situație să nu uitați să aveți grijă de voi, să vă iubiți și să vă acordați timp pentru lucrurile ce vă plac. Un suflet mereu tânăr, se vede și pe chip.

De când o știu i-a fost fidelă cremei Apidermin (și ea și bunica) și după același principiu s-au condus și în viață: cinste, fidelitate și statornicie. Valori pe care le-au insuflat la rândul lor mamei mele și mie și ne-au învățat că un zâmbet face mai mult decât orice machiaj.

În final, vă recomand să vă iubiți, să aveți grijă de voi și de tenul vostru, hidratându-l și îngrijindu-l cu produse românești, cu tradiție, ca cele de la Apidermin.

Eu am ales să duc tradiția mai departe. Voi?


Comentarii

  1. Nu stiam ca acest band este asa de vechi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiam ca acest band este asa de vechi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O crema cu traditie. Imi pare rau ca nu am pastrat cutiutele mai vechi, sa fac un filmulet cu evolutia de-a lungul timpului.

      Ștergere
  3. Nu am incercat pana acum produsele ,dar cred ca voi finaliza o comanda. Foarte frumoase toate! Strabunica m-a uimit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi e tare draga- si ea si bunica. Produsele Apidermin sunt foarte bune! Ingrediente ok, pret si mai ok, eficienta de 10 cu plus. Gelul de dus si masca pentru par sunt divine.

      Ștergere
  4. Ce frumoasa e poza. din pacate eu nu mai am nicio bunica in viata :( . una din ele s-a stins recent....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare nespus de rau. Stiu cat de frumos e sa ai bunicii alaturi si mai stiu si ce inseamna sa pierzi unul din ei... Insa sunt sigura ca de acolo de sus inca au grija de noi si ne iubesc.

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Iti recomand gelurile lor de dus si mastile pentru par. O nebunie. Aaaa si vinul din miere de albine! Sunt sigura ca o sa il adori.

      Ștergere
    2. Vinul chiar suna tare interesant! :)

      Ștergere
  6. Eu si duc traditia mai departe. Noi suntem 5 din generatie in viata :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat de frumos! Sa traiti intr-u multi ani fericiti si mai ales sanatosi!

      Ștergere
  7. Poza cu voi este absolut minunata, Amalia!! 4 generatii de femei :) Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet draga mea! Peste 10 ani sper sa putem face inca o poza ca aceasta.

      Ștergere
  8. Super produse,am avut lotiunea pentru plaja si cea de dupa plaja,pielea mea a fost mai hidratata si nu m-am ars deloc ....ador mierea,in fiecare zi pap cate o lingurita doua :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si noi mancam miericica dimineata. Este un adevarat medicament. Cat despre produse, aveti dreptate, sunt foarte bune :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde