Treceți la conținutul principal

Rujul toamnei 2016

Subsemnata, cu o obsesie declarată în ceea ce privește rujurile, s-a gândit să vă pregătească o postărică drăgălașă despre rujul toamnei 2016!

Acest anotimp va fi marcat de rujuri mate, în nuanțe închise, de la roșu intens, bordo, grena, maro închis și chiar negru.

Și dacă vă amintiți voi, rujurile maro erau la mare vogă în anii '90. Țin minte și acum, eram prin școala primară și făcusem o adevărată pasiune pentru un ruj al mamei mele- maro, desigur. Mă cucerise pentru că mirosea a caramel, avea irizații absolut încântătoare și eram pur și simplu fascinată de el.

Cum prindeam ocazia cum mă dădeam cu el, la un moment dat, țin minte și acum, era tot toamnă și am luat rujul în buzunarul gecii și cum mergeam eu așa cu mama pe stradă, mă vede că scot rujul din buzunar și încep să mă rujez. A fost momentul în care am avut parte de o predică lungă asupra a cât de nociv este și că o să folosesc cosmetice când o să mai cresc.

Mă bucur că a revenit moda, nuanțele acestea îmi sunt tare dragi, mă duc cu gândul la funzele arămii ale copacilor și e plăcut să porți pe buze culori pământii. Ce e cert însă, e că așa ruj frumos ca al mamei nu o să mai găsesc în veci!

Se pare că eu am cam ghicit trend-urile și mi-am făcut stocul de rujuri grunge de anul trecut...


În ordinea preferințelor:

- Kiko Gossamer Emotion Creamy Lipstick, numărul 129 Black Grapes

- Flormar, despre care am vorbit și aici

- Yves Rocher

- Sleek (acesta nu îmi place, e prea cremos, nu îmi place cum se aplică, ar primi un 3, pe o scală de la 1 la 10)


Mai am de achiziționat câteva rujulețe în nuanțe de maro și cappuccino- ultima fiind de-a dreptul fermecătoare.




Ce părere aveți de trendurile din această toamnă în materie de rujuri? Vă încântă o culoare anume? Ce alt fel de postări vreți să mai vedeți pe aici? Aștept cu mare drag sugestii.

Comentarii

  1. Mie imi place mult culoare visiniu dar acesta este foarte tare sepotiveste cu vremea de afara.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador rujurile si imi cumpar mereu. Pentru mine nu are importanta moda. Daca imi place un ruj mi-l cumpar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu deja am umplut un suport cu rujuri, mai trebuie sa cumpar unul :)

      Ștergere
  3. Ador rujurile si imi cumpar mereu. Pentru mine nu are importanta moda. Daca imi place un ruj mi-l cumpar.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place maxim culoarea..se potriveste perfect cu toamna

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place maro inchis si bordo...mi se pare ca ma si prind :) Mie imi place toamna...si imi plac si culorile toamnei. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie fructele toamnei, culorile toamnei, placintele cu bostan si ciocolata calda- si rujurile, desigur! :)

      Ștergere
    2. Adooor placinta cu bostan sau bostanul copt !

      Ștergere
  6. Wow ,ce nuante superbe....si eu sunt mare fan al rujurilor,cu toate ca am o gramada,de fiecare data cand vad o nuanta care imi place,o cumpar :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca dintre toate produsele cosmetice rujurile imi sunt cele mai dragi- si cele mai practice.

      Ștergere
  7. Si eu tot pe-am mamei il luam. Poate si de aici am o pasiune pentru aceste culori. Niciodata nu gasea nici-un ruj si creionul de ochi. Eu le ziceam fetelor ca mi le.a cumparat mama,nici gand de asa ceva. :-))

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu prea (sa nu zic deloc) am purtat ruj maro. Cred ca nu mi s-ar potrivi. Am avut unul si i l-am dat unei prietene, ei ii sta foarte bine.
    Am citit ceva intre comentarii de un suport :D vreau si eu! Asa as avea un motiv sa mai cumpar rujuri hihihi
    Nu stiu ce idei sa iti dau despre postari, destul de greu gasesc idei pentru blogul meu :(
    Dar mereu gasesti solutii, ai un blog frumos. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rujul ala maro e un simbol al copilariei mele. Cat despre suportul de rujuri, este luat de la JYSK, cel de aici http://jysk.ro/baie/accesorii-baie/organizator-farduri-brantevik-9x17x6cm

      Sunt foarte multumita de el si da bine pe masuta de toaleta.

      Mie imi plac foarte mult postarile tale, mai ales cele cu papica si calatoriile.

      Si ma bucur nespus ca ne-am gasit in lumea asta virtuala :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde