Treceți la conținutul principal

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien aici și aici, postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare.

La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele.


A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun!

Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador.

Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș.

În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, însă nu mă pot afirma în privința prevenției/atenuării ridurilor, pentru că momentan nu mă confrunt cu astfel de probleme.

Dacă sunteți în căutarea unor creme hidratante, cu o textură onctuoasă, cu parfum discret, care să se absoarbă repede în piele, atunci crema Cien poate fi ceea ce căutați.

O să achiziționez și de acum înainte produse Cien, mai ales că gelul de duș m-a cucerit pe loc. De asemenea, cremele de mâini și picioare se numără printre preferatele mele, ținând cont de cât de eficiente sunt.

Raportul calitate-preț este just, produsele sunt bune, fac ceea ce spun că fac și cel mai important, promovează frumusețea româncelor! La o lună de la testare mă declar mulțumită, fapt pentru care o să folosesc Cien în continuare, cu mare plăcere.


Voi ce părere aveți despre produsele Cien?

Comentarii

  1. Gelul de dus si crema de maini sunt si preferatele mele. Crema cel putin pentru mine este formidabila si isi face foarte bine treaba.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca fiecare din nou am fost reticente datorita pretului. Sotul oricum cumpara gel de dus,betisoare de urechi. Etc Dar cremele nu le-am incercat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am betisoarele de urechi de la ei! Sunt tare faine. Nu stiu sa interpretez ingredientele, dar eu sunt multumita de ele pana acum.

      Ștergere
  3. trebuie neaparat sa imi iau macar gelul de dus :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe mine m-ar tenta gelul de dus. Am citit numai pareri bune despre el

    RăspundețiȘtergere
  5. Am si eu crema asta de maini de la ei. Dar mai am inca vreo enspe mii de alte creme de maini, asa ca rar apuc sa ma dau cu ea. Nu apuc sa cumpar marca Cien pentru ca nu cumpar niciodata de la Lidl.. stiu doar de un Lidl in orasul meu dar e mic si departe de mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Bucuresti nu am nici eu Lidl prin apropiere si nu cumpar. Dar acasa e foarte aproape si cand stateam acolo eram in fiecare saptamana cu mama la cumparaturi acolo. Si eu am o gramada de creme de maini. Nu rezist fara sa le folosesc.

      Ștergere
  6. Eu am Lidl la 5 minute de casa....cumparaturi destul de des pe acolo :) ,ador gelurile de dus Cien,chiar sunt foarte multumita de ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa de aproape avem Lidl-ul in Focsani. Unde stau acum e cam departe. Mai merg prin el doar cand sunt acasa.

      Ștergere
  7. Le-am incercat si eu , inițial le-am luat din Italia, sunt bune , pentru salariile din Romania, dar eu prefer ceva mai de calitate

    RăspundețiȘtergere
  8. Gelul anticelulitic cu efect de racire la încercat cineva ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Gelul anticelulitic cu efect de racire l-a încercat cineva ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Gelurile de dus, săpunurile și produsele de curățenie pentru casa sunt minunate, sunt foarte mulțumită de toate produsele lidl

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte mulțumit de produsele Cien

    RăspundețiȘtergere
  12. Bețișoarele de urechi ,,cien,, pe care le am achiziționat ultima dată în luna mai au fost o porcărie (Nu se putea ține bețișorul in mână de moale ce era),ceea ce nu mi s-a intămplat până acum

    RăspundețiȘtergere
  13. Cremele sunt super ,eu sunt din categoria40+ ,aveam cateva riduri de expresia dar de cand folosesc aceste două creme au dispărut....Inainte am folosit numai produse scumpe insa fara niciun efect, asa ca dragile mele va recomand cu drag aceste două creme marca Cien.

    RăspundețiȘtergere
  14. Thanks a lot for sharing this amazing knowledge with us. This site is fantastic. I always find great knowledge from it.  Feon parlux

    RăspundețiȘtergere
  15. Vă rog să citiți acest lucru, vă sunt foarte recunoscător Dr. WHITE pentru ajutorul pe care l-ați dat familiei mele și pentru că mi-ați adus familia înapoi la mine după ce s-a pierdut orice speranță datorită faptului că am luat contact cu mulți jucători de vrăji atât online, cât și fizic, dar nimeni nu a putut să mă ajute până nu l-am întâlnit pe Dr. WHITE viața mea a fost foarte rănitoare, de asemenea, plină de bucurie fericire, pentru că în cele din urmă familia mea a revenit ca una, de când m-ai ajutat, soțul meu mă tratează foarte frumos și mă tratează ca pe o regină care Întotdeauna mi-am dorit cel mai important lucru să nu mai aibă amantă, îmi acordă atenția de timp ca niciodată. Mulțumesc foarte mult Dr. WHITE, poate ajuta oricare dintre aceste probleme.

    (1) Îți dorești Ex-ul înapoi?
    (2) Ai mereu coșmaruri?
    (3) Vrei să fii promovat la locul de muncă?
    (4) Vrei să alerge după tine femei / bărbați?
    (5) Vrei o vrăjeală să poarte un copil?
    (6) Vrei să fii bogat?
    (7) Vrei ca soțul / soția ta să te iubească pentru totdeauna?
    (8) Vrei să îți crești dimensiunea pula? / Să dureze mult când faci sex?
    (9) Doriți să vă recuperați banii pierduți?
    (10) Vrei să oprești divorțul?
    (11) vraja pentru a primi departamentul.
    (12) Vrei ca orice dorință să fie acordată de cineva?
    (13) Vrei ca vraja să concepă?
    (14) Ai nevoie de un inel magic?
    (15) Vă este greu să câștigați un caz în instanță?
    (16) Vrei să te căsătorești cu partenerul tău cât mai curând posibil?

    adresa de e-mail este: wightmagicmaster@gmail.com
    WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu-mi venea să cred că mă voi reîntâlni vreodată cu fostul meu, eram atât de traumatizată stând singur fără un corp care să stea lângă mine și să fie alături de mine, dar am fost atât de norocos că într-o zi l-am întâlnit pe doctorul DAWN, după ce i-am spus despre starea mea a făcut tot posibilul să-mi vadă prietenul revenind la mine, de fapt după ce a făcut vraja, Fostul meu iubit s-a întors la mine în mai puțin de 48 de ore, fostul meu iubit s-a întors implorându-mă că nu mă va părăsi niciodată din nou. 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație. Este foarte puternic în treburile lui;
    * dragoste
    vrăji * vrăji de atracție
    * dacă îți dorești fostul înapoi
    * opriți divorțul
    * rup obsesiile
    * vindecă accidente vasculare cerebrale și toate bolile
    * vraja protectoare
    * probleme de infertilitate si sarcina
    * vraja de loterie
    * vraja norocoasa
    Contactați Dr. Ediomo pe e-mailul său: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  17. Soțul meu m-a lăsat cu doi copii, m-am simțit groaznic și aproape m-am sinucis pentru că ne-a lăsat fără nimic. Am fost emoționat în tot acest timp pentru că copiii m-au tot întrebat unde este tata. Mulțumesc Dr. DAWN, pe care l-am cunoscut pe facebook care mi-a adus soțul acasă și a restabilit pacea între noi. Într-o zi fidelă în timp ce navigam pe internet am dat peste câteva mărturii despre Dr. DAWN și am simțit imediat nevoia să-i cer ajutor și acum mă bucur că mi-a ieșit totul până la urmă. Soțul meu este acasă acum cu copiii mei și nu a mai fost niciodată atât de multă dragoste și bucurie în casa mea până acum. Dacă aveți probleme similare,

    *Daca vrei sa ramai insarcinata.

    *Dacă vrei să restabilești pacea și fericirea în căsnicia sau relația ta.

    *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală.

    *Dacă vrei să oprești ghinionul sau ai nevoie de ritual pentru a prospera.
    Contactați Dr. DAWN, cu siguranță vă va ajuta,
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    WhatsApp: +2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  18. Mulțumesc Dr DAWN pentru că m-ai ajutat să-mi aduc înapoi iubita cu vraja ta de dragoste. Sunt atât de încântat că trăim fericiți împreună acum, cu adevărat, vraja ta de dragoste este 100% garantată și nu are efecte secundare. Spectatorii de acolo, dacă treci prin probleme de relație, vă sfătuiesc să contactați Dr. DAWN pentru vraja lui de dragoste. Vă asigur că vraja lui de dragoste poate rezolva relația ruptă și problema inutilității într-o clipă de ochi. Iată detaliile lui email: dawnacuna314@gmail.com sau WhatsApp: +2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  19. După 5 ani de căsnicie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să se poarte ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, în mai multe rânduri amenință că divorțează de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre aventura lui cu alte doamne, eu a fost total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre un vrăjitor pe internet numit Dr DAWN, care îi ajută pe oameni cu probleme de relație și căsătorie prin puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa ceva va exista vreodată, dar am decis să o fac. Încearcă, când l-am contactat, m-a ajutat să fac o vrajă de dragoste și în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și ai lui cu mine definitiv și pe bune. Contactați acest mare vrăjitor de dragoste pentru relația dvs. - problema căsătoriei sau a infertilității trebuie rezolvată astăzi prin: ( dawnacuna314@gmail.com )
    sau direct WhatsApp: +2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu am putut rămâne însărcinată timp de 9 ani după căsătorie,
    Eu și soțul meu am devenit atât de îngrijorați, încât am căutat diferite remedii pentru a rămâne însărcinată un an, până când m-am întâlnit cu doctorul DAWN, care o ajută pe cea mai bună prietenă a mea să rămână însărcinată atunci când nu a putut concepe,
    I-am explicat totul acestui medic și el a promis că mă va ajuta, i-am oferit tot ce mi-a cerut,
    Spre surprinderea mea am ramas insarcinata in 1 luna si 2 saptamani, acum am 2 copii frumosi, totul datorita doctorului DAWN,
    Contacteaza-l daca vrei sa ramai insarcinata.
    Dacă vrei să-ți aduci înapoi fostul iubit.
    Dacă vrei să vindeci orice fel de boală.
    Dacă vrei să câștigi la loterie sau să câștigi cazul Curt.
    El este WhatsApp:+2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  21. Sufer de herpes în ultimii 1 an și 8 luni și de atunci am urmat o serie de tratamente, dar nu a existat nicio îmbunătățire până când am dat peste mărturii ale Dr. DAWN despre modul în care a vindecat diferite persoane de diferite. boli din întreaga lume, apoi l-am contactat și pe el. După conversația noastră, mi-a trimis medicamentul pe care l-am luat conform instrucțiunilor lui. Când am terminat de luat medicamentul pe bază de plante, am fost la un control medical și, spre cea mai mare surpriză, m-am vindecat de herpes. Inima mea este atât de plină de bucurie. Dacă suferiți de herpes sau de orice altă boală, îl puteți contacta astăzi pe Dr. DAWN la această adresă de e-mail:

    dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp: +2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  22. După ce am văzut o postare pe internet a lui Jenna din SUA care spunea cum a fost ajutată de Dr. DAWN, am decis să-l contactez pentru ajutor pentru că nu aveam de ales, tot ce îmi doream era să-mi recuperez iubitul și fericirea. Spre cea mai mare surpriză a mea iubitul meu a venit acasă în genunchi că ar trebui să găsesc un loc în inima mea să-l iert, am fost cu adevărat uimit și șocat când iubitul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi. Sunt foarte lipsit de expresii și nu știu cât de mult să vă transmit aprecierea mea Dr. DAWN. Ești un Dumnezeu trimis să restaureze o relație ruptă, iar acum sunt o femeie veselă. Datele lui de contact sunt Whatsapp +2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  23. Nu am putut rămâne însărcinată timp de 9 ani după căsătorie,
    Eu și soțul meu am devenit atât de îngrijorați, încât am căutat diferite remedii pentru a rămâne însărcinată un an, până când m-am întâlnit cu doctorul DAWN, care o ajută pe cea mai bună prietenă a mea să rămână însărcinată atunci când nu a putut concepe,
    I-am explicat totul acestui medic și a promis că mă va ajuta, i-am oferit tot ce mi-a cerut,
    Spre surprinderea mea am ramas insarcinata in 1 luna si 2 saptamani, acum am 2 copii frumosi, totul datorita doctorului DAWN,
    Contacteaza-l daca vrei sa ramai insarcinata.
    Dacă vrei să-ți aduci înapoi fostul iubit.
    Dacă vrei să vindeci orice fel de boală.
    Dacă vrei să câștigi la loterie sau să câștigi cazul Curt.
    El este WhatsApp:+2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  24. Un mare mulțumire de la Maria Fieraru către DR DAWN pentru că m-ai ajutat să-mi reconstruiesc casa spartă. Incoerența a fost la ordinea zilei în casa și în căsătoria mea. Soțul meu a avut o problemă al naibii și îmi sfâșie carnea de când am început să avem prea multe dezacorduri. În unele zile tocmai a plecat și nu s-a întors decât în ​​ultimele săptămâni. Am fost devastat și am încercat tot ce am putut pentru a remedia problemele, dar nu am reușit. A trebuit să caut ajutor și am fost îndrumat de un prieten să contactez DR DAWN, ceea ce am făcut. Nu am știut niciodată că va fi posibil pentru că problemele persistaseră timp de doi ani întregi. DR DAWN m-a liniştit şi mi-a spus să am încredere în el şi să cred că dorinţele mele se vor împlini. Mi-a reparat căsnicia cu relația sa puternică de reuniune de dragoste și casa mea este din nou grozavă și soțul meu este cu mine pentru a nu pleca niciodată. Contactează-l și tu și crezi că te poate ajuta pentru că nu are înregistrări proaste. Doar WhatsApp-i +2349046229159
    sau e-mail-i prin: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  25. Vreau doar ca lumea întreagă să știe despre acest vrăjitor pe care l-am întâlnit cu ceva timp în urmă, nu pot spune tot ce a făcut pentru mine. soțul meu m-a părăsit acum 4 ani cu copiii mei. Navigam pe internet când am întâlnit online mărturia acestui om minunat, am decis să o încerc și soțul meu s-a întors acum și suntem din nou fericiți nu pot pune tot ce m-a ajutat în scris, tot ce pot spune este că vă mulțumesc foarte mult, sunt foarte fericit și m-a asigurat că face multă magie, inclusiv

    Vraja dragostei
    Vraja de putere
    Vraja de succes
    Soarta sarcinii
    Vraja căsătoriei
    vrajă pentru un loc de muncă bine plătit
    Vrajă de protecție
    vrajă pentru a câștiga un proces judiciar
    vraja de noroc etc.

    Dacă aveți nevoie de ajutorul vrăjitorului Dr. Ajayi, contactați-l pe această adresă de e-mail (drajayi1990@gmail.com) sau adăugați-l pe whatsapp +2347084887094 și discutați problema dvs. cu el. Este un om bun și îi voi fi mereu recunoscător.

    RăspundețiȘtergere
  26. Mi-am dorit să folosesc acest mediu pentru a vă spune despre un puternic și minunat vrăjitor care a adus înapoi bucurie și fericire în viața mea. Dau această mărturie pentru că sunt atât de fericit, vreau să-i mulțumesc Dr. Ajayi pentru lucrul grozav pe care l-a făcut în viața mea, El a adus fericirea înapoi în viața mea, nu am crezut niciodată în vrăjitorii până când viața mea sa prăbușit când iubitul meu de 3 ani a decis să renunțe aproape când am vrut să ne căsătorim. Eram atât de coborât emoțional în măsura în care nu puteam face nimic rezonabil din nou, aproape că am înnebunit, am devenit violent și mereu nefericit, după 2 luni de durere, înainte ca un vechi prieten de-al meu să mă prezinte unui vrăjitor online numit Dr Ajayi. În mai puțin de 3 zile am văzut minuni, iubitul meu s-a întors la mine și viața mea s-a întors ca un puzzle finalizat, iar după 1 lună ne-am căsătorit și a fost ca un vis pentru mine pentru că am crezut că l-am pierdut pentru totdeauna . Îți mulțumesc Dr. Ajayi pentru că m-ai ajutat, dar mai ales, onestitatea și rezultatele rapide și precise.

    EMAIL:drajayi1990@gmail.com
    WHATSAPP EL +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  27. VORAȚI EFICIENT URGENT PENTRU A AJUTA LA READUCEREA FOSTA IUBITĂ ȘI LA SALVAREA CĂSĂTORIEI
    Salutare tuturor, numele meu Rosalba sunt atât de copleșit de bucurie, totul datorită Dr.GURU. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie cu câțiva ani în urmă și am fost foarte devastată pentru că nu i-am făcut niciodată nimic rău, am rămas cu cei doi copii ai mei și o slujbă care plătește puțin. Aproape că am renunțat până când am văzut o mărturie online despre Dr.GURU despre cum a ajutat o mulțime de oameni, așa că l-am contactat surprinzător la 24 de ore după ce am făcut ceea ce mi-a cerut doctorul să fac, soțul meu s-a întors a doua zi după vrajă. eu să-l iert și am promis să nu plec niciodată. Sotul meu s-a intors de 6 luni si nu am avut niciodata probleme, ma bucur ca nu m-am indoit de Dr.GURU. Acum sunt sigur că poate rezolva orice problemă cu ajutorul rapid. De asemenea, îl puteți contacta acum pentru ajutor.
    E-mail: saguruu087@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde