Treceți la conținutul principal

Daruri cu... suflet!

Inițial aveam o altă postare pregătită pentru voi, dar ieri am avut parte de o întâmplare de-a dreptul minunată și mi-am zis că nu contează ce am programat, TREBUIE să povestesc despre evenimentul de ieri!

Cum mă duceam eu grăbită ca un ornitorinc înfrigurat spre muncă, printre sute de oameni, somnoroasă și fără pic de chef, la intrarea în clădirea de birouri am avut parte de cea mai frumoasă imagine!

Un motan gri și arătos, alintat de o bună prietenă- o bună prietenă ce mă aștepta în fața clădirii unde lucrez ca să îmi ureze buna-dimineața, să mă pupe de o zi bună și să îmi dea o plăsuță rozalie, foșnitoare, cu daruri!

Nici nu vă imaginați cât de surprinsă am putut fi și sinceră să fiu, ziua aceea a fost MINUNATĂ! Mai ales când am aruncat un ochi în punguță și am văzut ce am primit- ca să nu mai zic de cât de incredibil este să primești un cadou așa, din senin, când nici nu te aștepți. Asta numesc eu daruri cu suflet...

Și pentru că sunt un om tare norocos, am primit numai daruri pe gustul meu: o eșarfă cu pisici, un tricou cu pisicuțe și un colier din os, ca cele despre care am vorbit și aici.

Dacă la vederea eșarfei am fost încântată, la vederea colierului mai aveam puțin și leșinam de fericire. Vă dați seama că toată ziua am fost cu zâmbetul pe buze...

Eșarfa arată cam așa și deja o port cu mare drag. Iar la cât de haioasă este înseninează până și cea mai posomorâtă zi.


Colierul este o minunăție și gestul de adevărată apreciere esta faptul că acesta a aparținut prietenei mele și pentru că știe cât de mult îmi plac astfel de bijuterii a decis să îl ofere în dar nebunei de mine!


O să vă arăt și tricoul, dar în altă postare. Colierul am de gând să îl port în weekend, căci plecăm într-o mică drumeție.

Pentru mine aceste daruri, mici, dar alese cu atenție, pe placul celui ce le primește, sunt daruri cu suflet. Și dacă stau să mă gândesc, am multe daruri cu suflet acasă, de la persoane tare dragi mie. Unul dintre cele mai importante este primit de la mama mea, dar despre asta cu altă ocazie.

Voi ce daruri cu suflet aveți acasă? Ce cadouri deosebite, din inimă, ați primit sau ați oferit?

Comentarii

  1. Eu ofer multe atentii pentru-ca mi-drag sa fac asta, de primit mai rarut. Dar am o icoana primita in dar de la fiica mea la care tin enorm. Apropo, sunt foarte dragute lucrurile care le-ai primit mai ales ca sunt cu pisoiasi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place foarteeeeee mult sa fac daruri. Imi pare rau ca nu am suficienti bani in cat sa pot sa cumpar/fac daruri dupa placul inimii. Lucrez insa la asta- stau intr-un loc de munca nu prea minunat, pentru a strange banuti pentru cadourile de Craciun si desigur pentru a surprinde cititoarele mele frumoase cu cateva surprize :)

      Ștergere
  2. Nu tin evidenta cadourilor pe care le fac. Cand cineva drag mie isi exprima dorinta de a avea ceva sau doar uimirea cand vede ceva ce ii place am grija ca daca are o aniversare curand sa-i acel lucru daca nu il daruiesc fara sa fie vreo sarbatoare.Draga mea sora este cea care primeste cele mai multe daruri de la mine, acum o simt cum se forteaza sa nu mai zica nimic cand vede un lucru frumos si dorit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu tin evidenta cadourilor pe care le fac. Cand cineva drag mie isi exprima dorinta de a avea ceva sau doar uimirea cand vede ceva ce ii place am grija ca daca are o aniversare curand sa-i acel lucru daca nu il daruiesc fara sa fie vreo sarbatoare.Draga mea sora este cea care primeste cele mai multe daruri de la mine, acum o simt cum se forteaza sa nu mai zica nimic cand vede un lucru frumos si dorit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa fac si eu cu prietenele mele. Daca le vad ca le place ceva, le cumpar. Nimic nu se compara cu bucuria de a daruit.

      Ștergere
  4. Eu primesc multe cadouri de suflet de la sotul meu..cadouri asa..pur si simplu. Ca sa dau un exemplu, am primit o bratara care are 2 ingerasi imbratisati, un lantisor cu cifra 10, o esarfa cu fluturi, o gentuta rosie cu o floare, o clama de par haioasa.. pentru mine sunt niste obiecte de suflet

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumoasa simbolistica brataricii. Lucruri simple, dar cu o valoare sufleteasca insestimabila. Sa le porti cu placere si sa fiti sanatosi dragii mei!

      Ștergere
  5. Ce cadou minunat! Felicitari pentru oamenii minunati din viata ta. Este frumos sa ai parte de asa cadouri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare adevar! Sanatatea si prietenii sinceri sunt cele mai de pret lucruri. Putem sa avem cel mai bun job din lume, dar daca tot ce avem e munca, de fapt nu avem nimic. La finalul vietii, cand tragem linie, cu siguranta o sa ne amintim de momentele petrecute alaturi de prieteni si familie, nu cele petrecute in fata unui monitor...

      Ștergere
  6. Si eu am tricou cu pisicuteeee... si am o pisica si 3 motanei acasa :) Stau la curte si imi permit :)) Mai am si iepurasi...mai am si 3 catelusi...am destule animalute si le ador <3 Darurile mici si din suflet sunt cele mai frumoase ! Si dupa cutremurul de azinoapte...la care m-am speriat groaznic...mi-am dat seama ca in momentele de cumpana te gandesti la oameni si la animalutele pe care le iubesti...nu la bani...lucruri fara adevarata valoare ...Dumnezeu sa ne ocroteasca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare adevar in cuvintele tale! Banii conteaza cel mai putin- banii si lucrurile. La finalul vietii, cand tragem linia, adunam momente, nu bani. Din pacate societatea noastra se indreapta intr-o directie gresita.

      Si eu am multe animalute acasa, poate ca din cauza asta imi e si atat de dor de casa...

      Ștergere
  7. Ce draguta e esarfa! Sa o porti cu drag! Minunat gestul prietenei tale :)
    Mie in general imi place sa fac cadouri. Ador cadourile fara un motiv anume, ca asta pe care l-ai primit tu. Sunt cele mai frumoase si adevarate surprize. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gestul acesta mi-a demonstrat ca in Bucuresti nu e doar rau, mai intalnesti din cand in cand si bine... Pentru persoane de genu, merita o sansa- in rest, si maine l-as bombarda si as pleca fara sa ma uit in spate.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde