Treceți la conținutul principal

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de BuzzStore și Lidl să particip la campania de testare Cien.

Dacă gelul de duș este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos!


Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați:

"Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la Lidl Romania este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!"

Gama cuprinde:

- cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară
- cremă de noapte antirid, cu efect hidratant

Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și acid hialuronic. Cremele au un puternic efect de regenerare a pielii, reducând ridurile și prevenind apariția lor.

Design-ul este simpatic, îmi place că s-a ținut cont de detalii, căpăcelul pentru crema de zi fiind de culoarea untului, iar cel pentru crema de noapte albastru închis. Ca toate produsele marca Cien și acestea au un miros discret, plăcut, ce te duce cu gândul la flori, soare și relaxare.


Crema se absoarbe repede în piele, o lasă fină și bine hidratată, cu un aspect plăcut, ca de mătase. Am folosit crema de aproximativ 2 săptămâni, îmi place, îmi este dragă, dar nu pot spune că am văzut un rezultat în ceea ce privește ridurile- desigur, eu nu prea am riduri, așa că nu am un termen de comparație.

Ce vă pot spune este că în ceea ce privește efectul hidratant, primește un 10 cu felicitări. 

Mi-ar fi plăcut ca recipientele să fie din sticlă- pentru mine contează și detaliile de genul, ținând cont că plasticul nu păstrează crema la fel de bine.

Ca pont, vă sfătuiesc să păstrați căpăcelul din aluminiu al tuturor cremelor, pentru că le protejează de bacterii și alți factori nocivi de mediu. 

Cu siguranță nu îmi pare rau că fac parte din echipa de testare Cien, căci am descoperit niște produse cu adevărat eficiente, la un preț incredibil!

Dacă sunteți în căutarea unor creme eficiente, hidratante, cu un miros plăcut, la un preț accesibil, atunci fuguța în Lidl și căutați produsele Cien.

P.S. Toamna se număra bobocii și roadele bogate, așa că vă pregătesc și eu câteva surprize, așa că, stay tuned!

Comentarii

  1. Multumesc, pentru detalii cu siguranta le voi achizitiona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca pot fi de folos. Imi place sa imi impartasesc opiniile, care nu sunt de expert si sa ofer cititorilor mei frumosi o idee despre produsele pe care le testez.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. VORAȚI EFICIENT URGENT PENTRU A AJUTA LA READUCEREA FOSTA IUBITĂ ȘI LA SALVAREA CĂSĂTORIEI
      Salutare tuturor, numele meu Rosalba sunt atât de copleșit de bucurie, totul datorită Dr.GURU. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie cu câțiva ani în urmă și am fost foarte devastată pentru că nu i-am făcut niciodată nimic rău, am rămas cu cei doi copii ai mei și o slujbă care plătește puțin. Aproape că am renunțat până când am văzut o mărturie online despre Dr.GURU despre cum a ajutat o mulțime de oameni, așa că l-am contactat surprinzător la 24 de ore după ce am făcut ceea ce mi-a cerut doctorul să fac, soțul meu s-a întors a doua zi după vrajă. eu să-l iert și am promis să nu plec niciodată. Sotul meu s-a intors de 6 luni si nu am avut niciodata probleme, ma bucur ca nu m-am indoit de Dr.GURU. Acum sunt sigur că poate rezolva orice problemă cu ajutorul rapid. De asemenea, îl puteți contacta acum pentru ajutor.
      E-mail: saguruu087@gmail.com

      Ștergere
  3. Eu de cand am vazut produsele Cien si vazand cat de ieftine sunt nu am avut incredere. Citind atat de mult de cand cu aceasta campania m-am hotarat sa le incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inteleg perfect ce vreti sa spuneti. Eu mi-am cumparat de la ei acetona, crema de maini si de picioare pentru ca erau ieftine, iar eu o perioada am stat prost cu banii. Dar in creme nu am avut incredere. Acum insa le-am testat si imi merge bine- iar eu am tenul foarte pretentios. Am auzit insa si pareri mai putin bune. Cred ca depinde foarte mult de fiecare persoana in parte. Va recomand sa incercati intai gelurile de dus sau cremele de corp, sa va testati toleranta la ele. :)

      Ștergere
  4. Interesant. Desi un produs atat de ieftin sigur are si cateva hibe...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ieftin nu inseamna neaparat prost, cum scump nu inseamna mereu si bun. Poate ca au hibe, nu stiu ce sa va spun... conteaza mult si ce asteptari aveti de la un produs.

      Ștergere
  5. Raportul calitate pret ...dupa testarea a cateva msotre...mi se pare mai mult decat bun. acum nu stiu pe termen lung cum o fi...dar voi vedea! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa am zis si eu. Dupa o luna e ok, sa vedem si pe termen lung :) Gand la gand.

      Ștergere
  6. Cand mi se termina cremele ,am sa incerc si eu cremele de fata de la Cien,ce am folosit pana acum erau ok,multumim pentru sfaturi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag. Daca aveti intrebari sau propuneri, sunt deschisa la sugestii :)

      Ștergere
  7. O sa cumpar si eu crema de zi antirid cu factor de protectie. Eficienta Cien la un pret mic.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte bune produsele si au preturi foarte accesibile

    RăspundețiȘtergere
  9. Am folosit si eu aceasta crema aproximativ 4 luni dar am simtit nevoia sa o schimb. Acum la recomandarea unei prietene folosesc crema cu acid hialuronic de la DermaE, pe care o recomand si eu oricui. Dupa 7 luni de la utilizare, este la fel de hidratanta, ridurile fine au fost eliminate si nici nu mi-au mai aparut altele. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu știu ce să zic! Am dat cu această cremă și m am trezit cu iritații mari pe față,cu mâncărimi mari ,ochii f.umflati , așa că cu siguranță nu o voi recomanda nimănui. Am avut dureri de cap, strănut repetat ,etc.

    RăspundețiȘtergere
  11. aceasta este kiana ebraică vreau să anunț universului că sunt fericit astăzi din cauza dr.akharia vrăjitorul care mi-a adus soțul înapoi la mine când credeam că l-am pierdut pentru totdeauna. într-o zi credincioasă am văzut pe internet o serie de mărturii despre ajutorul pe care îl oferă celor cu inima zdrobită, așa că am decis să-l contactez despre soțul meu care m-a lăsat fără cuvinte după ce i-am spus toate problemele mele el m-a asigurat că soțul meu va veni acasă la eu, până la un punct l-am crezut și am făcut tot ce mi-a cerut să fac... spre cea mai mare surpriză a mea, soțul meu care refuzase să mă vadă , a venit în casă și a plâns după iertare și acum trăim fericiți împreună cu multă dragoste și grijă pentru el. ai probleme in relatia ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? ai probleme cu finantele tale? dr. Dawn acuna, este răspunsul la toate problemele tale, contactează-l pe email: dawnacuna314@gmail.com

    Whatsapp: +2349046229159

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde