Treceți la conținutul principal

Balchik toamna

Ieri am pus împreună cu doi super cavaleri, de o frumoasă excursie la Balchik (Balcic)- și cred că mi-am găsit locul de suflet! Nu știu de ce, dar m-am regăsit pe acele meleaguri... Trebuie să recunosc faptul că energiile locului sunt cu mult diferite de cele de la noi- multă sălbăticie, mister, de parcă secrete ar pluti în aer. Natura în adevărata ei splendoare, vegetație luxuriantă și sentimentul că oricând te poți trezi față în față cu haiduci și alte personaje de poveste. Mi-a plăcut la nebunie drumul până la Balcic.


Vremea a fost minunată ieri (spre deosebire de ploaia și norii ce au dominat ziua de astăzi) și am putut să ne plimbăm și să admirăm în voie splendidele grădini ale castelului de vară al reginei Maria. M-aș muta și mâine acolo, să colind potecile grădinii în rochii vaporoase, din mătase, să admir valurile mării izbind digurile de piatră și să adorm în câtec de păsări și susur de apă...


Casa de vacanță, pentru că aduce mai mult a căsuță de vacanță nu a castel a Reginei, pare desprinsă din vise, iar grădinile... fără cuvinte! Dacă până acum nu ați văzut Balcicul, e musai să îl vedeți.


O dată pătrunși pe porțile palatului de vară, lăsați-vă purtați într-o altă lume... o lume de basm.


Mii de flori, lămâi, smochini uriași, iederă și nuferi... parfum de amintiri și fiecare piatră, tulpină și treaptă păstrând amintirile vremurilor de altă dată.


Nuferii mi-au plăcut enorm, mă fascinează aceste flori...


De fapt iubesc natura cu totul!


Nu aș mai fi plecat din grădina palatului... atât de mult m-a fermecat. Ar fi fost minunat să putem să ne petrecem câteva nopți în căsuțele domeniului.

 Este o senzație de nedescris să fii în mijlocul naturii, să o simți atât de vie și frumoasă și să admiri marea.


Să îți faci natura părtașă la propria-ți poveste de dragoste, să te pierzi pe cărările pline cu flori, cu lavandă și miros de mare...


Nu știu de ce, nu îmi pot explica, dar locul acesta e făcut după chipul și asemănarea mea și a fost dragoste la prima vedere! Nici nu plecasem bine, că deja mă gândeam cum să fac să mă întorc. Mi s-a lipit rău tare de inimoară.


Dacă vreți să vedeți mai multe poze, să îmi spuneți și fac un album special pe Facebook. Voi aveți un loc de care să puteți spune că e cel al sufletului vostru?!

Comentarii

  1. Chiar imi doresc sa ajung si eu in Bulgaria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Culmea e ca nu mi-am dorit niciodata sa ajung acolo. Excursia a fost pusa la cale de Vlad. Insa m-am indragostit iremediabil de locurile acelea...

      Ștergere
  2. Eu astept mai multe poze,sincer este superb locul. Multumesc ca am avut ocazia sa-l vad. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un loc magic... O sa fac si un album pe Facebook, vreau sa impartasec cu cat mai multa lume frumusetile Balcicului.

      Ștergere
  3. Am fost anul trecut tot asa intr-o mica excursie la Balcic si am raman uimita de frumusetea locului. Cand sa plecam nu ma putea desprinde de acel loc si as mai fi ramas. Este ceva de vis!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am fost anul trecut tot asa intr-o mica excursie la Balcic si am raman uimita de frumusetea locului. Cand sa plecam nu ma putea desprinde de acel loc si as mai fi ramas. Este ceva de vis!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu as vrea sa raman acolo. Mi-a placut atat de mult... un loc de vis. E ca si cum grijile si stresul ar disparea de la sine. M-as muta acolo si nu as mai vrea sa stiu de nimeni si nimic.

      Ștergere
  5. Arata extrem de frumos,.,..si noi cautam un city break...insa in mini-vacanta de 1 Decembrie...hmmm...sa vedem pe unde ne orientam :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu in mini-vacanta mananc tort :) Voi, poate va indreptati spre taramuri mai calduroase :)

      Ștergere
  6. Ce excursie frumosa!! Pozele sunt minunate, si voi la fel :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet! As face astfel de mini-excursii in fiecare weekend. Ador sa calatoresc si sa cunosc locuri noi. Din pacate e mai greu, dar si cand reusim sa evadam, profitam din plin. :)

      Ștergere
  7. E un loc minunat. Recunoac ca nu am vizitat inca locul, dar am savurat toate pozele tale

    RăspundețiȘtergere
  8. Răspunsuri
    1. Eu inca nu am apucat sa vad cum trebuie Gura Portitei, dar e pe lista. Ma bucur ca au placut pozele. Va pup dulce

      Ștergere
  9. Nu am fost niciodata acolo, dar mi-ar plăcea sa merg

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Urmeaza si o postare cu informatii utile in caz ca vreti sa vizitati Bulgaria, pentru ca e cam nepotrivit sa mergi acolo neinformat.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde