Treceți la conținutul principal

A fi sau a nu fi #PeToc?

M-am gândit să vă pun în dilemă și să lansez o provocare pentru seara asta! Tema dezbătută... A fi sau a nu fi #PeToc !?

Ideea mi-a venit după ce am fost invitată să particip la un concurs organizat cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc și pentru că știu că am o mulțime de cititoare simpatice și gata oricând să intre în polemici, am zis de ce nu!? De ce să nu lansez o polemică în care să dezbatem împreună avantajele și dezavantajele pantofiorilor cu toc...


Viața Cenușăresei a fost schimbată radical de o pereche de conduri din cristal, o avocată din România a ajuns cunoscută datorită unei povestioare cu niște pantofiori albaștrii... E clar, e ceva magic în ceea ce privește pantofii cu toc! Ceva ce ne face să nu putem să nu îi iubim.



Îmi aduc aminte și acum de perioada în care eram cât un dop și dădeam iama în sifonierul mamei și îi probam toți pantofiorii, așteptând ziua în care o să fiu suficient de mare să pot ieși în oraș pe tocuri... Ca să nu mai vorbesc de celebra vorbă din bătrâni cum că pantoful cu toc face piciorul frumos.


După cum spune și citatul din fotografia de mai sus, dacă îi dai unei femei pantofii potriviți, poate cuceri lumea!

Eu una consider că o femeie poate cuceri lumea indiferent, contează numai să se mobilizeze, însă contează și CUM cucerește lumea. Iar o femeie elegantă, frumoasă, demnă, care se iubește pe sine și pe ceilalți, va face ravagii. Iar pantofii pot fi adevărate arme.

O pereche de pantofi roșii, cu toc, ce miros a piele și a nou, purtați la o ținută sexy, gen little black dress, te vor ajuta să ai lumea la picioare și bărbații la degetul mic! 


Pantofii, din punctul meu de vedere nu se poartă în fiecare zi, ci în acele zile care contează! Dacă ar fi să mă gândesc la avantajele lui a fi #PeToc, aș face un top 5:

- conferă eleganță ținutei
- impune respect și rafinament
- face piciorul frumos și îi innebunește pe bărbați
- fac din tine o femeie sexy
- scot la iveală latura nebunatică din orice femeie

Drept pentru care, pantofii cu toc nu sunt pentru oricine și clar nu pentru orice ocazie. O femeie #PeToc trebuie să aibă încredere în sine, să se iubească și să se respecte, să fie serioasă și jucăușă în același timp și să își aleagă pantofii după chipul și asemănarea personalității ei.  O femeie #PeToc se poate descurca foarte bine și singură, dar știe că viața e mai frumoasă în doi și își poate surprinde alesul cu o cină gătită de ea de la A la Z, servită în șorțuleț cu volănașe șiiiiii #PeToc! Doar, #PeToc.


Tocurile te fac sexy și irezistibilă, îți conferă un plus de eleganță, scot din tine ce e mai bun și din el ce e mai "rău"!

Atenție însă, trebuiesc purtate cu moderație, pentru a nu răni piciorușele, căci ca orice lucru dus la extrem, nici prea mult #PeToc nu face bine.

Pentru voi ce reprezintă femeia #PeToc, care considerați că sunt cele mai importante avantaje și dezavantaje ale condurilor și când preferați să îi purtați?!


“ Cu acest articol particip la concursul pentru bloggeri organizat de FashionUp.ro cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc. Premiul constă în 12 perechi de pantofi cu toc. În perioada 14-21 septembrie, pe www.fashionup.ro toată încălțămintea cu toc are 20% extra reducere!”

Comentarii

  1. Eu din pacate sau din fericire port tocuri zilnic. Nu am nimic fara toc si nici nu pot merge in ele. Simt ca ma dor picioarele. Port tocuri,oricand. Nici cand am fost gravida nu am putut sa le uit, am renuntat la cele mai inalte si am ales toc de 10 cm. Nu stiu daca voi renunta vreodata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac foarte mult tocurile! Din pacate acu aprox 3 ani mi-am accidentat un piciorus si de atunci cam face fite... Sunteti o norocoasa ca puteti sa purtati tocuri all day long!

      Ștergere
  2. Foarte frumos aticolul si sper sa castigi! Port tocuri ...insa de maximum 9 cm...si nu oricand...ci la diverse ocazii...evenimente...iesiri...neaparat in club :))...in rest prefer incaltaminte casual...comoda. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru articol este de nota 100.Eu iubesc, ador pantofii cu toc dar sa ii vad la altcineva deoarece eu din pacate nu am voie sa port avand ceva probleme la picioare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place sa port tocuri, iar jobul "ma obliga" sa-i port. Si in plus de asta imi da incredere in mine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana sa imi nenorocesc piciorul, aveam o gramada de pantofiori. Acum insa... mai pe spate din pacate.

      Ștergere
  5. Felicitaaaari pentru articol! Sper sa si castigi :D Eu, din pacate, cam urasc tocurile, tenesutii sunt my love! Daaar nu pot sa nu contest faptul ca avem nevoie de ei la evenimentele speciale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ce vrei sa spui. Vorba aia, rau cu tot, dar mai rau fara toc :)

      Ștergere
  6. Multaaaa baftaaaa....si eu ador pantofii cu toc,din copilarie rupeam tocurile mamlei si bunicii :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am facut si eu asta... nu e neaparat cea mai placuta amintire a mea!

      Ștergere
  7. Imi plac mult pantofii cu toc si ii port de cate ori am ocazia. Pentru a ma deplasa mai usor prefer pantofii cu talpa joasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac, mai ales cei delicati, cu un usor aspect vintage.

      Ștergere
  8. Răspunsuri
    1. Am vazut cateva perechi... doamne, doamne! Cred ca ii adaug pe wishlist, ca tot urmeaza ziua mea in cateva luni :)

      Ștergere
  9. Mie imi plac tocurile, dar nu port mereu. Nu sunt foarte obisnuita sa umblu pe tocuri, fiind inalta (1,70) mai demult aveam cateva complexe din cauza asta, asa ca evitam "inaltimile", cel mai elegant la mine erau balerinii :))
    Dar complexele mi-au trecut de cand l-am cunoscut pe sotul meu :D

    Sunt grabita mereu, nu prea am stare, si mereu sunt pe fuga, asa ca zilele normale incerc sa fiu cat mai comoda. Zilele mai speciale abia astept sa ma urc pe tocuri :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pfff si eu sunt mereu grabita si uneori ma gandesc ca ar trebui sa o las mai moale. Tu aveai complexe ca erai prea inalta, eu ca ma credeam prea scunda... Cume si viata asta :)

      Am ochit niste pantofiori pentru zile speciale, doamne, parca sunt prajituri, atat de deliciosi imi par!

      Ștergere
  10. Sincer , eu iubesc sa fiu pe tocuri, dar momentan cu Bebelul nu prea pot .

    RăspundețiȘtergere
  11. Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. NEVOIE DE AJUTOR AJUSTATI ACUM CONTACT DOCTOR SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul raspuns la problema ta si te face sa te simti fericit in
    relația lui și, de asemenea, perfectă în
    1 LOVE SPELL
    2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROMOȚIE SPELL
    5 SPELL DE PROTECȚIE
    6 SPELL BUSINESS
    7 SPELL GOOD JOB
    8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

    RăspundețiȘtergere
  12. Un mare mulțumire de la Maria Fieraru către DR DAWN pentru că m-ai ajutat să-mi reconstruiesc casa spartă. Incoerența a fost la ordinea zilei în casa și în căsătoria mea. Soțul meu a avut o problemă al naibii și îmi sfâșie carnea de când am început să avem prea multe dezacorduri. În unele zile tocmai a plecat și nu s-a întors decât în ​​ultimele săptămâni. Am fost devastat și am încercat tot ce am putut pentru a remedia problemele, dar nu am reușit. A trebuit să caut ajutor și am fost îndrumat de un prieten să contactez DR DAWN, ceea ce am făcut. Nu am știut niciodată că va fi posibil pentru că problemele persistaseră timp de doi ani întregi. DR DAWN m-a liniştit şi mi-a spus să am încredere în el şi să cred că dorinţele mele se vor împlini. Mi-a reparat căsnicia cu relația sa puternică de reuniune de dragoste și casa mea este din nou grozavă și soțul meu este cu mine pentru a nu pleca niciodată. Contactează-l și tu și crezi că te poate ajuta pentru că nu are înregistrări proaste. Doar WhatsApp-i +2349046229159
    sau e-mail-i prin: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde