Treceți la conținutul principal

TheBalm Nude Tude

Dee felul meu, nu prea obișnuiesc să mă machiez vara. Însă la evenimentul despre care vă povesteam aici mi-am pus la bătaie talentul de machior și acum (poate și pentru că vine toamna) m-a apucat un chef nebun de machiaj și produse cosmetice.

Drept pentru care, astăzi vreau să vorbim despre paleta mea preferată de machiaj! Nude Tude de la TheBalm.


Paleta cuprinde un număr de 12 farduri nude, 10 sidefate și 2 mate, de o foarte bună calitate. Ca să nu mai vorbim de design-ul jucăuș, vintage și atent lucrat, cu care deja ne-au obișnuit cei de la TheBalm.

Noanțele mele preferate sunt Sultry, Seductive, Silly, Stand-offish și Sleek (ultima este mată). Pigmentația este medie, rezistă destul de mult pe pleoapă, ce nu îmi prea place este faptul că sunt destul de prăfoase, fapt ce duce la împrăștierea lor în ambalaj și pe față- trebuie să fiți atente când vă machiați!

Pensula este simpatică foc, a fost creată cu o deosebită atenție la detalii, dar recunosc că nu o folosesc. Îmi este dragă, o păstrez în ambalajul original pentru că e simpatică, dar nu îmi este utilă.


Ambalajul este deosebit, îți oferă o oarecare senzație de liniște, confort și relaxare, ducându-te cu gândul la un interior sofisticat, dar elegant în același timp- așa cum ar trebui să fie și machiajul unei femei.
Culorile alese pentru a defini paleta aceasta sunt potrivite, nimic ostentativ, definiția perfectă a eleganței și a bunului gust.


Din punctul meu de vedere paleta Nude Tude este o investiție bună- dacă vă împacați cu fardurile prăfoase- putând să realizați cu ajutorul ei atât machiaje de seară, cât și de zi. De asemenea, conținând atât farduri sidefate, cât și mate, în culori nude, combinațiile sunt infinite.

Prețul este destul de piperat, undeva la aproximativ 100-100 și ceva de lei, dar din punctul meu de vedere investiția merită!

Mini-pont de luni- eu ador să port machiajul nude cu rujuri roșii. Dă tare bine- mai ales în poze.

Vouă vă place să vă machiați la evenimente speciale? Ce părere aveți de fardurile TheBalm?

Comentarii

  1. Nu am aceata paleta ca de altfel nu am nimic de la TheBalm dar daca tie iti place inseamna ca e buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi plac foarte mult produsele lor, doar ca sunt putin cam piperate. Obisnuiesc sa le cumpar cand le gasesc la promotie, ca sa nu dau faliment. Iluminatorul lor este cel mai bun EVER!

      Ștergere
  2. Nu am aceasta paleta inca dar poate pe viitor.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi e tare draga. Plus ca fiind compusa din farduri nude, se preteaza foarte bine atat la machiaje de zi, cat si de seara. E o investitie buna. Cu mentiunea ca fardurile sunt cam prafoase si trebuie manuite cu grija.

      Ștergere
  3. Ador nuantele nude...potrivite si pentru machiajul de zi cu zi...si pentru evenimente. am si eu o paletuta de la maybelline...the blushes nudes...imi place...are un pret ceva mai accesibil mai ales ca am luat-o si la oferta. P.S. au scos acum nuante ceva mai intense...the rock nudes :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am auzit si eu de paletuta de la Maybelline. Eram in dubii daca sa o cumpar sau nu... o sa ma duc intr-o zi sa imi bag degetelele intr-un tester :)

      Ștergere
    2. Chiar mi-a placut...acum e la un pret mai bun...chiar as vrea sa o achizitionez si pe cea "the rock ". :)

      Ștergere
    3. Noi fetele suntem tare nebune cu fardurile astea.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde