luni, 15 august 2016

Red and white dots

Frumoasele și frumoșii mei, dacă sunt printre voi sărbătoriți (deși în zona din care vin eu nu se spune La mulți ani cu prilejul acestei sărbători), vă doresc tot binele din lume, multă, multă, multăăăăăăăăăăă sănătate și tot ce mai vreți voi!


Revenind la postarea de azi, dacă mă urmăriți și pe Facebook, deja știți că absența de 2 zile din bloggosferă e cauzată de mai multe plimbări prin țara asta a noastră mare și frumoasă. Și pentru că am cutreierat drumuri de țară, m-am înfruptat cu mure, alune de pădure, cătină și alte bobițe de prin boscheți- ciuperci încă nu am în palmares (mai ales din alea nebune) am zis să vă arăt și cam cum am cutreierat.


I-am sustrat bunicii mele un coșuleț împletit, mamei mele o fustă cu buline, ne-am urcat mai mulți într-o mașină și pe aici îți e drumul.

P.S. Fața nu o să o arăt- e în construcție. Concentrați-vă pe "papuci", căci sunt preferații mei! Super comozi, albi (cam greu de îngrijit dacă îți place să te bagi prin bălării- și mie îmi place), cu ștrasuri colorate și dintr-un material ce imită mileurile croșetate (omg cum să nu îți placă așa ceva!?)


În rest, ce să vă zic... m-am relaxat și eu, că după vine munca. Nu mi-a plăcut să fiu copil, că prea îmi doream să cresc mare. Dar meseria de adult nu e cea mai faină.

Da haideți să nu stricăm zen-ul, vă las niște mure- chiar dacă doar virtuale.V-am pupat dragii mei!

4 comentarii:

  1. Daca ai umblat prin coclauri cum zici aceste doua zile cred ca au fost de vis. Fiecare dintre noi ar trebui ca din cand in cand sa evadam dintre blocuri si sa mergem in tinuturi mai putin umblate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cand eram mititica am crescut la tara- deci va imaginati ca acum, traind la bloc pentru mine e ofilire totala a sufletului. Daca nu as evada din cand in cand pe meleaguri de tara cred ca ar trebui sa ma internez la nebuni...

      Ștergere