Treceți la conținutul principal

Protejăm Frumusețea Româncelor- gel de duș Cien Med

Dacă ieri am vorbit despre gelurile de duș pentru bărbați, era musai ca astăzi să ne răsfățăm și noi, fetele!

Dacă mă urmăriți și pe Facebook probabil că deja știți că am avut marea surpriză și plăcere să fiu aleasă de Buzz Store și Lidl Românian să testez gama de produse Cien și să am bucuria de a fi o ambasadoare a frumuseții româncelor de pretutindeni!



Pachețelul pe care l-am primit cuprinde:

- o cremă de zi antirid Cien
- o cremă de noapte antirid Cien
- o cremă de mâini
- un gel de duș
- o oglindă
- o broșă (de-a dreptul minunată)
- 10 mostre de cremă Cien
- 11 broșuri informative
- un portfard albastru, cu logo-ul campaniei


Zece dintre cele mai frumoase româncuțe pe care le-am cunoscut deja au primit mostrele și broșurile și s-au bucurat de mica surpriză. Puteți viziona un scurt clip cu mândruțele mele pe Facebook.

Am început deja să testez toate produsele de aproximativ o săptămână și sunt foarte mulțumită de ele. Cu toate acestea, dacă ar fi să aleg un produs preferat, acesta ar fi gelul de duș. Poate că vorbește subiectivismul din mine, ținând cont că gelurile de duș sunt printre produsele mele preferate de îngrijire.


Ambalajul este simplu, elegant, ușor de utilizat, pe mine ducându-mă ușor cu gândul la valurile mării- partea de sus e vinovată, seamănă cu valurile.

Gelul de duș este destinat pielii sensibile, uscate, agresată de factori nocivi de mediu. Mirosul este discret, plăcut, proaspăt, persistă și după duș, dar fără să deranjeze.

Curăță pielea foarte bine, hidratând-o în același timp, rămânând astfel catifelată și fină ca de bebeluș. Ca să fiu sinceră, destul de rar găsesc un gel de duș care să curețe pielea atât de bine, hidratând-o în același timp. La capitolul acesta 10 cu felicitări!

Consistența este cremos-lichidă, ca laptele, conținând aproximativ 5% uleiuri naturale- de aici și hidratarea intensă a pielii.

Flaconul conține 300 de ml de produs, însă nu știu să vă spun un preț exact. Din experiența mea anterioară cu produsele Cien, pot să afirm că nu depășește 15-20 de lei.


Ador să folosesc gelul acesta de duș dimineața, pentru că miroase divin, proaspăt și energizant, dându-mi o stare de bine și un chef nebun de muncă. Plus că economisesc timp sărind peste întreg ritualul cremei hidratante de corp.

Vă recomand cu mare drag produsul, raportul calitate-preț mi se pare de nota 10, unde mai pui că promovează Frumusețea Româncelor!

Voi ce părere aveți despre produsele Cien?


P.S. Vă las și un filmuleț în care puteți vedea mai bine ce minunății se ascund în pachețelul de la Lidl și Buzz Store.





Comentarii

  1. Nu am folosit nici un produs Cien dar de cand cu aceasta campanie am citit foarte multe lucruri bune despre ele si cu siguranta in curand le voi cumpara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma impac de minune cu crema lor pentru picioare. Intra repede in piele, are un miros placut si chiar hidrateaza asa cum trebuie.

      Ștergere
  2. Azi fac o vizita la LIDL si precis ma aleg cu ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. M-am inscris si eu in programul de testare dar nu am fost selectata :( in schimb am intrat in posesia catorva mostre si mi-a placut ce am descoperit.cred ca o sa imi achizitionez si eu produsele din aceasta gama...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt produse bune la un pret si mai bun. O zic si o sa o tot mai repet, cremele de maini si picioare sunt preferatele mele.

      P.S. Imi pare rau ca nu ai fost selectata- poate data viitoare.

      Ștergere
    2. Nu e problema! Nu au preturi mari asa ca o sa mi le achizitionez :) Azi am intrat in posesia gelului de dus...

      Ștergere
    3. Preferatul meu! Sa il folosesti cu mare drag si sa imi spui ce parere ti-a facut.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde