marți, 30 august 2016

Parfum de... lămâie

Că îmi place să mă aranjez, dichisesc și rearanjez, deja știti! Dar pe cât de mult îmi place să am grijă de mine, pe atât de mult îmi place să am grijă și de căsuța în care stau- fie că e vorba de camerele copilăriei mele, sau de mini-căsuța în care locuiesc acum.

Îmi place ca totul să fie aranjat, buchisit, drăgălit, în perfectă ordine și armonie, atmosferă sa fie relaxantă și să te îmbie la leneveală și stare de bine.

Ador florile- și apropo, abia aștept să îmi cumpăr câteva ghivece de crizanteme cu care să umplu casa, acum că tot vine toamna- cutiuțele și coșulețele de fel de fel, perdelele și coverturile simpatice. Aaa și tablourile vintage, desigur!

Și pentru că o casuță care se respectă trebuie să miroasă și frumos, ia uitați ce vă prezint eu astăzi!


Niște odorizante simpatice, cu parfum de lămâie, mentă, simple și simpatice- și frumos parfumate- de la Jysk. În pachet se găsesc 3 odorizante, iar prețul este la aproximativ 15 lei.

Au o bandă adezivă pe spate și pot fi lipite pe gresie, faianță, în sifonier, iar parfumul se menține între 3-4 săptămâni de la deschidere.

Parfumul este discret, nu irită căile respiratorii, iar mie îmi dă o stare de bine. Mai ales când stau în baie și mă aranjez, îmi face o deosebită plăcere ca din când în când să îmi încânt nările cu un strop de lămâie.


Am de gând să mai lipesc o farfurioară din asta în dulapul în care depozitez hainele murdare, ce urmează a fi date la spălat, iar unul îl țin de rezervă.

Vouă vă place să aveți căsuța primitoare și frumos mirositoare? Care sunt aromele voastre preferate?

10 comentarii:

 1. Suna tare bine ce ne-ai povestit, cred ca voi face o vizita la Jysk.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu am profitat ca s-a deschis un magazin aproape de mine si mi-am cumparat cateva dragalasenii la reducere. Imi plac si cu siguranta o sa le mai fac si alte vizite.

   Ștergere
 2. Am cumparat si eu ceva asemanator din DM

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. O sa ne parfumam casutele, sa fie simpatice si primitoare!

   Ștergere
 3. Ador mirosul de vanilie dar imi place si mirosul de lamaie si cel de flori.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si mie imi place vanilia. Mai ales in parfum- dulce, feminin si sofisticat in acelasi timp!

   Ștergere
 4. Ador sa imi miroasa casa proaspat si frumos.sunt perfecte de pus in dulap...trebuie sa dau o fuguta la jysk...avem si la Buzau :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si mie imi place sa am o casa placut mirositoare, drept pentru care cumpar tot felul de chestiute- lumanari parfumate, odorizante de camera, acum ca e toamna crizanteme. Vreau ca atunci cand intru pe usa sa pot sa afirm si sa simt ca am pasit spre oaza mea de liniste.

   Ștergere